NK ZELINA

Petarda za kraj priprema

23.08.2015.

dp 150823

Kišoviti blagdani natopili su teren na stadionu, pa je generalka odigrana na terenu u Krečavelu, kako bi se glavna trava sačuvala za prvu službenu utakmicu slijedećeg tjedna protiv Mladosti.
Najveći dio utakmice odigrala je postava od koje se očekuje odgovornost za prvenstvene zadatke, a uz pozitivne utiske, još malo treba poraditi na nesebičnosti i pravovremenog reagiranja. Dobitak je i konačno prepoznavanje Hrupeca prema mreži, ovoga puta konkretizirao je mnoge svoje pokušaje iz dosadašnjih utakmica. Linije su posložene i djeluju dobro i obečavajuće, naravno uz potpuni angažman svakog pojedinca unutra momčadi te pravovremen suradnje. Prvih pola sata nije ponudilo nekih izrazitijih prilika i akcija, no kada je u igru ušla "službena" lopta, sve je počelo dobivati svoje prave obrise, tečnije protoke i konkretnije napade. Prvi je mrežu načeo Mikulinec zaključivši efektno akciju Zeline koja je počela sa sredine, a završila na nogi Mike, potom i u mreži. Samo minutu kasnije strijelac prvog asistirao je za drugi gol. Odlično je Mika odradio akciju po boku, dubinskom loptom naciljao Maroševića u sredinu, a Mara fino naciljao iza vratara Vinceka. 
U drugom dijelu pogodak je donijela suradnja Kovačevića i Maroševića. S desna je Kova precizno centrirao, a Mara glavom pogodio za 3:0. Potom bilježimo i dobru, ali neuspješnu akciju gostiju. Perić se našao jedan na jedan sa Pintarom, Kova je blokirao nakratko, no dolazi lopta ponovo Periću na nogu, pokušaj prebacivanja vratara uspiejva, ali prebacuje i mrežu. Pokušava i ptičar neuspješno. 
Za četvrti pogodak pobrinuo se Kova, koji je napadao vrata, no na desnoj vratnici ga Slivar zaustavlja nepropisno, pa sudac označava kreč. Hrupec je odmjereno naciljao i pogodio. Konačan rezultat postavlja Hrupec, koji je na ovom susretu potvrdio se u puno boljem izdanju, a okrunio je to finim udarcem s desna u suprotni kraj mreže Kloštra.
Posljednjeg tjedna priprema proteći će u uigravanju za prvi prvenstveni zadatak u subotu protiv petrinjske Mladosti.

Kišoviti blagdani natopili su teren na stadionu, pa je generalka odigrana na terenu u Krečavelu, kako bi se glavna trava sačuvala za prvu službenu utakmicu slijedećeg tjedna protiv Mladosti.

Najveći dio utakmice odigrala je postava od koje se očekuje odgovornost za prvenstvene zadatke, a uz pozitivne utiske, još malo treba poraditi na nesebičnosti i pravovremenog reagiranja. Dobitak je i konačno prepoznavanje Hrupeca prema mreži, ovoga puta konkretizirao je mnoge svoje pokušaje iz dosadašnjih utakmica. Linije su posložene i djeluju dobro i obečavajuće, naravno uz potpuni angažman svakog pojedinca unutar momčadi te pravovremene suradnje. Prvih pola sata nije ponudilo nekih izrazitijih prilika i akcija, no kada je u igru ušla "službena" lopta, sve je počelo dobivati svoje prave obrise, tečnije protoke i konkretnije napade. Prvi je mrežu načeo Mikulinec zaključivši efektno akciju Zeline koja je počela sa sredine, a završila na nogi Mike, potom i u mreži. Samo minutu kasnije strijelac prvog asistirao je za drugi gol. Odlično je Mika odradio akciju po boku, dubinskom loptom naciljao Maroševića u sredinu, a Mara fino naciljao iza vratara Vinceka. 

U drugom dijelu pogodak je donijela suradnja Kovačevića i Maroševića. S desna je Kova precizno centrirao, a Mara glavom pogodio za 3:0. Potom bilježimo i dobru, ali neuspješnu akciju gostiju. Perić se našao jedan na jedan sa Pintarom, Kova je blokirao nakratko, no dolazi lopta ponovo Periću na nogu, pokušaj prebacivanja vratara uspijeva, ali prebacuje i mrežu. Pokušava i Ptičar neuspješno. 

Za četvrti pogodak pobrinuo se Kova, koji je napadao vrata, no na desnoj vratnici ga Slivar zaustavlja nepropisno, pa sudac označava kreč. Hrupec je odmjereno naciljao i pogodio. Konačan rezultat postavlja Hrupec, koji se na ovom susretu potvrdio u puno boljem izdanju, a okrunio je to finim udarcem s desna u suprotni kraj mreže Kloštra.

Posljednjeg tjedna priprema proteći će u uigravanju za prvi prvenstveni zadatak u subotu protiv petrinjske Mladosti.

ZELINA - KLOŠTAR 5:0 (2:0)
SV.IVAN ZELINA - igralište Krečaves. Gledatelja: 30. Sudac: Ivica Jakopic. Pomoćnici: Dukarić, Kršak
ZELINA: Pintar, Posavec, Primorac, Mladiček, Vojnović, Mikulinec, Đurec, Ovčar, Krezo, Hrupec, Marošević (još su igrali: Kralj, Kovačić, Zmazek, Batarilo, Salajpal, Černetić, Kašnar). TRENER: Vladimir Sever
KLOŠTAR: Vincek, Ptičar, Sraka, Slivar, M. Špajaček, M. Drča, D. Drča, D. Špajaček, Perić, Vidović, Brebrić (još su igrali: Krezo, Nadarević, Mucić, Levar, Pletečki, Hegol, Očić). TRENER: Ivan Žaja
STRIJELCI: 1:0 - Mikulinec (40), 2:0 - Marošević (41), 3:0 - Marošević (60), 4:0 - Hrupec (62-11m), 5:0 - Hrupec (80)

Novosti

28.11.2023.

Nogovikend: Golijade

Slavili seniori, potom i juniori, na ligama tintilinići, prstići i limači više...

28.11.2023.

Nogovikend: Uvjerljivi kadeti

Seniori pretrpjeli poraz, juniori i kadeti slavili protiv Vrbovca više...

16.10.2023.

Pobjeda protiv Tondacha

u 10. kolu sezone Zelina nagradila svoju igru uvjerljivom pobjedom više...

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

Prijatelji kluba