NK ZELINA

60 godina ZHC

16.10.2015.

 

Nogomet i hokej dva su sasvim različita sporta, no u Svetom Ivanu Zelini imaju mnogo dodirnih točaka. Iako u različitim natjecanjima i drugačijem radu, nekako su uvijek bili zajedno. Nekada davno dijelili su terene za igru, kako one travnate, tako i legendarni lešnati na istom mjestu, gdje je danas nogometni teren Gradskog stadiona. Dijelili su i igrače, pa su mnogi igrali i u nogometnom i u hokejaškom dresu. Tako je i danas. Kada su izgradili svoje igralište odmah uz nogometno, postali smo susjedi i u svakodnevnom životu, radu, treniranju, natjecanju, pa se događa da se istovremeno odigravaju službene utakmice na oba terena. Dijelimo svlačionice, radujemo se svakom djetetu koje se pridruži školi hokeja ili školi nogometa. A tih klinaca je sve više, to posebno raduje.
Nogometni klub Zelina čestita hokejašima Zeline njihov veliki jubilej, šest desetljeća sportskog života i sve one divne uspomene koje se smještaju u sjećanja svih tih godina. Raduju nas dometi naših sportskih susjeda i želimo im uspjeh i u njihovom sliejdećem projektu klupskog doma.
Posebna čestitka legendama hokeja, koji su u svim tim godinama donosili velike radosti svom klubu i gradu.

Nogomet i hokej dva su sasvim različita sporta, no u Svetom Ivanu Zelini imaju mnogo dodirnih točaka. Iako u različitim natjecanjima i drugačijem radu, nekako su uvijek bili zajedno. Nekada davno dijelili su terene za igru, kako one travnate, tako i legendarni lešnati na istom mjestu, gdje je danas nogometni teren Gradskog stadiona. Dijelili su i igrače, pa su mnogi igrali i u nogometnom i u hokejaškom dresu.

Tako je i danas. Kada su izgradili svoje igralište odmah uz nogometno, postali smo susjedi i u svakodnevnom životu, radu, treniranju, natjecanju, pa se događa da se istovremeno odigravaju službene utakmice na oba terena. Dijelimo svlačionice, radujemo se svakom djetetu koje se pridruži školi hokeja ili školi nogometa. A tih klinaca je sve više, to posebno raduje.

Nogometni klub Zelina čestita hokejašima Zeline njihov veliki jubilej, šest desetljeća sportskog života i sve one divne uspomene koje se smještaju u sjećanja svih tih godina. Raduju nas dometi naših sportskih susjeda i želimo im uspjeh i u njihovom slijedećem projektu klupskog doma.

Posebna čestitka legendama hokeja, koji su u svim tim godinama donosili velike radosti svom klubu i gradu.

 

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba