NK ZELINA

60 godina ZHC

16.10.2015.

 

Nogomet i hokej dva su sasvim različita sporta, no u Svetom Ivanu Zelini imaju mnogo dodirnih točaka. Iako u različitim natjecanjima i drugačijem radu, nekako su uvijek bili zajedno. Nekada davno dijelili su terene za igru, kako one travnate, tako i legendarni lešnati na istom mjestu, gdje je danas nogometni teren Gradskog stadiona. Dijelili su i igrače, pa su mnogi igrali i u nogometnom i u hokejaškom dresu. Tako je i danas. Kada su izgradili svoje igralište odmah uz nogometno, postali smo susjedi i u svakodnevnom životu, radu, treniranju, natjecanju, pa se događa da se istovremeno odigravaju službene utakmice na oba terena. Dijelimo svlačionice, radujemo se svakom djetetu koje se pridruži školi hokeja ili školi nogometa. A tih klinaca je sve više, to posebno raduje.
Nogometni klub Zelina čestita hokejašima Zeline njihov veliki jubilej, šest desetljeća sportskog života i sve one divne uspomene koje se smještaju u sjećanja svih tih godina. Raduju nas dometi naših sportskih susjeda i želimo im uspjeh i u njihovom sliejdećem projektu klupskog doma.
Posebna čestitka legendama hokeja, koji su u svim tim godinama donosili velike radosti svom klubu i gradu.

Nogomet i hokej dva su sasvim različita sporta, no u Svetom Ivanu Zelini imaju mnogo dodirnih točaka. Iako u različitim natjecanjima i drugačijem radu, nekako su uvijek bili zajedno. Nekada davno dijelili su terene za igru, kako one travnate, tako i legendarni lešnati na istom mjestu, gdje je danas nogometni teren Gradskog stadiona. Dijelili su i igrače, pa su mnogi igrali i u nogometnom i u hokejaškom dresu.

Tako je i danas. Kada su izgradili svoje igralište odmah uz nogometno, postali smo susjedi i u svakodnevnom životu, radu, treniranju, natjecanju, pa se događa da se istovremeno odigravaju službene utakmice na oba terena. Dijelimo svlačionice, radujemo se svakom djetetu koje se pridruži školi hokeja ili školi nogometa. A tih klinaca je sve više, to posebno raduje.

Nogometni klub Zelina čestita hokejašima Zeline njihov veliki jubilej, šest desetljeća sportskog života i sve one divne uspomene koje se smještaju u sjećanja svih tih godina. Raduju nas dometi naših sportskih susjeda i želimo im uspjeh i u njihovom slijedećem projektu klupskog doma.

Posebna čestitka legendama hokeja, koji su u svim tim godinama donosili velike radosti svom klubu i gradu.

 

Novosti

24.06.2022.

7.MNT Zelina 2022

MNT Zelina ovog se ljeta odigrava tri dana uz zasebna natjecanja mlađih pionira, prstića i limača više...

03.03.2022.

Godišnja Skupština kluba

Redovna godišnja Skupština kluba održat će se 4. ožujka 2022. u dvorani Kraluš POU više...

28.07.2021.

IN MEMORIAM Bruno Brebrić odigrao životnih devedeset

Održana komemoracija u čast velikana zelinskog nogometa Posljednji ispraćaj na gradskom groblju u Zelini više...

28.07.2021.

IN MEMORIAM

Umro Bruno Brebrić više...

13.07.2021.

USPJEŠNI NA TURNIRIMA

Podsjetnik na turnire naših kategorija... više...

Sponzori i prijatelji kluba

 

GRAD ZELINA

GRAD SV.IVAN ZELINA

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

ZELINA PLIN

ZELINSKE KOMUNALIJE

ŽUPANIJSKE CESTE ZŽ

 

TISKARA ZELINA d.d.

RADIO SVETI IVAN ZELINA

 

  

 

 ZAGORJE GRADNJA d.d.