NK ZELINA

ZELINA - POLET Boro i Ramo za povratak pobjedničkoj seriji

18.05.2018.

 

1:1 - Riveros (9)
2:1 - Riveros (25)
3:1 - Borovčak (65)
4:1 - Borovčak (86)
Iako su se na početku domaći postavili ofanzivno, jedna greška prednost je dala gostima. U devetoj minuti Zlodi je na brzaka iskoristio poklon tridesetak metara od vratiju, zajurišao se i preskočio istrčalog vratara, te uputio u nebranjenu mrežu. Ubrzo se Riveros iskupio za svoju pogrešku, slobodnjak domaćih s desna završava u mnoštvu pred vratima Bradića, uspijevaju gosti nakratko odbiti, no spretno Riveros uzima loptu i kroz trojicu protivnika prizemnim udarcem šalje uz bližu vratnicu u mrežu. Domaći su u prvom dijelu još par puta zaprijetili preko Saeza no neprecizni su bili ti udarci, dok su gosti iz Buševca bili nemaštoviti, jedino je Zlodi još jednom pokušao, no vratar Jurić Bare bio je siguran.
Drugo poluvrijeme počelo je odličnom asistencijom Riverosa za Hrupeca, koji tuče previsoko, no junak utakmice potvrdio se par minmuta kasnije. Lopta oduzeta na lijevoj strani završava na Riverosu koji šalje Borovčaku na rub prostora, ovaj elegantno primiruje loptu i povratno cilja Riverosa koji iz zaleta lijevicom snažno odapinje s kojih 25 metara i nepogrešivo tuče pod prečku, a da Bradić nije stigao ni trepnuti. Potom red dolazi na Borovčaka. Kolar je oduzeo loptu u svom prostoru, poslao preko centra Borovčaku, kojeg gostujuća obrana nije dobro popratila, pa je i vratar istrčao daleko od svoje mreže, a iskusni Borovčak lagano se prošetao do mreže i riješio rezultatski utakmicu, no pred sam kraj još jedna majstorija. Saez s ruba prostora fino nabacuje na rub peterca, Borovčak primiruje loptu prsima i iz poluvoleja gađa u suprotnu malu mrežu. Tako je Zelina zaboravila dva poraza u zagrebu i okrenula se ponovo pobjedničkoj seriji, šteta što je na tekmi bilo tako malo gledatelja, tek pedesetak.

1:1 - Riveros (9)

2:1 - Riveros (25)

3:1 - Borovčak (65)

4:1 - Borovčak (86)

 

Iako su se na početku domaći postavili ofanzivno, jedna greška prednost je dala gostima. U devetoj minuti Zlodi je na brzaka iskoristio poklon tridesetak metara od vratiju, zajurišao se i preskočio istrčalog vratara, te uputio u nebranjenu mrežu. Ubrzo se Riveros iskupio za svoju pogrešku, slobodnjak domaćih s desna završava u mnoštvu pred vratima Bradića, uspijevaju gosti nakratko odbiti, no spretno Riveros uzima loptu i kroz trojicu protivnika prizemnim udarcem šalje uz bližu vratnicu u mrežu.

Domaći su u prvom dijelu još par puta zaprijetili preko Saeza no neprecizni su bili ti udarci, dok su gosti iz Buševca bili nemaštoviti, jedino je Zlodi još jednom pokušao, no vratar Jurić Bare bio je siguran.

Drugo poluvrijeme počelo je odličnom asistencijom Riverosa za Hrupeca, koji tuče previsoko, no junak utakmice potvrdio se par minmuta kasnije. Lopta oduzeta na lijevoj strani završava na Riverosu koji šalje Borovčaku na rub prostora, ovaj elegantno primiruje loptu i povratno cilja Riverosa koji iz zaleta lijevicom snažno odapinje s kojih 25 metara i nepogrešivo tuče pod prečku, a da Bradić nije stigao ni trepnuti.

Potom red dolazi na Borovčaka. Kolar je oduzeo loptu u svom prostoru, poslao preko centra Borovčaku, kojeg gostujuća obrana nije dobro popratila, pa je i vratar istrčao daleko od svoje mreže, a iskusni Borovčak lagano se prošetao do mreže i riješio rezultatski utakmicu, no pred sam kraj još jedna majstorija. Saez s ruba prostora fino nabacuje na rub peterca, Borovčak primiruje loptu prsima i iz poluvoleja gađa u suprotnu malu mrežu.

Tako je Zelina zaboravila dva poraza u Zagrebu i okrenula se ponovo pobjedničkoj seriji, šteta što je na tekmi bilo tako malo gledatelja, tek pedesetak.

 

Novosti

16.04.2019.

HNL4 Zelina-Karlovac 2:0

Sav prihod s utakmice uplačen je u fond za Milu Rončević više...

15.04.2019.

HNL4 Zelina-Croatia 1:0

Lokalni derbi završio pobjedom Zeline više...

21.03.2019.

HNL4 Odra - Zelina 1:1

Žal za propuštenim bodovima više...

16.03.2019.

HNL4 Zelina - Dinamo 3:1

Prva proljetna pobjeda bijelo crvenih više...

06.02.2019.

Zelina na memorijalu Dubrave

Jedini četvrtoligaš na turniru Drago Parać startao dobrom igrom i porazom od domaćina više...

Sponzori i prijatelji kluba

 

GRAD ZELINA

GRAD SV.IVAN ZELINA

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

ZELINA PLIN

ZELINSKE KOMUNALIJE

ŽUPANIJSKE CESTE ZŽ

 

TISKARA ZELINA d.d.

RADIO SVETI IVAN ZELINA

 

  

 

 ZAGORJE GRADNJA d.d.