NK ZELINA

ZELINA - POLET Boro i Ramo za povratak pobjedničkoj seriji

18.05.2018.

 

1:1 - Riveros (9)
2:1 - Riveros (25)
3:1 - Borovčak (65)
4:1 - Borovčak (86)
Iako su se na početku domaći postavili ofanzivno, jedna greška prednost je dala gostima. U devetoj minuti Zlodi je na brzaka iskoristio poklon tridesetak metara od vratiju, zajurišao se i preskočio istrčalog vratara, te uputio u nebranjenu mrežu. Ubrzo se Riveros iskupio za svoju pogrešku, slobodnjak domaćih s desna završava u mnoštvu pred vratima Bradića, uspijevaju gosti nakratko odbiti, no spretno Riveros uzima loptu i kroz trojicu protivnika prizemnim udarcem šalje uz bližu vratnicu u mrežu. Domaći su u prvom dijelu još par puta zaprijetili preko Saeza no neprecizni su bili ti udarci, dok su gosti iz Buševca bili nemaštoviti, jedino je Zlodi još jednom pokušao, no vratar Jurić Bare bio je siguran.
Drugo poluvrijeme počelo je odličnom asistencijom Riverosa za Hrupeca, koji tuče previsoko, no junak utakmice potvrdio se par minmuta kasnije. Lopta oduzeta na lijevoj strani završava na Riverosu koji šalje Borovčaku na rub prostora, ovaj elegantno primiruje loptu i povratno cilja Riverosa koji iz zaleta lijevicom snažno odapinje s kojih 25 metara i nepogrešivo tuče pod prečku, a da Bradić nije stigao ni trepnuti. Potom red dolazi na Borovčaka. Kolar je oduzeo loptu u svom prostoru, poslao preko centra Borovčaku, kojeg gostujuća obrana nije dobro popratila, pa je i vratar istrčao daleko od svoje mreže, a iskusni Borovčak lagano se prošetao do mreže i riješio rezultatski utakmicu, no pred sam kraj još jedna majstorija. Saez s ruba prostora fino nabacuje na rub peterca, Borovčak primiruje loptu prsima i iz poluvoleja gađa u suprotnu malu mrežu. Tako je Zelina zaboravila dva poraza u zagrebu i okrenula se ponovo pobjedničkoj seriji, šteta što je na tekmi bilo tako malo gledatelja, tek pedesetak.

1:1 - Riveros (9)

2:1 - Riveros (25)

3:1 - Borovčak (65)

4:1 - Borovčak (86)

 

Iako su se na početku domaći postavili ofanzivno, jedna greška prednost je dala gostima. U devetoj minuti Zlodi je na brzaka iskoristio poklon tridesetak metara od vratiju, zajurišao se i preskočio istrčalog vratara, te uputio u nebranjenu mrežu. Ubrzo se Riveros iskupio za svoju pogrešku, slobodnjak domaćih s desna završava u mnoštvu pred vratima Bradića, uspijevaju gosti nakratko odbiti, no spretno Riveros uzima loptu i kroz trojicu protivnika prizemnim udarcem šalje uz bližu vratnicu u mrežu.

Domaći su u prvom dijelu još par puta zaprijetili preko Saeza no neprecizni su bili ti udarci, dok su gosti iz Buševca bili nemaštoviti, jedino je Zlodi još jednom pokušao, no vratar Jurić Bare bio je siguran.

Drugo poluvrijeme počelo je odličnom asistencijom Riverosa za Hrupeca, koji tuče previsoko, no junak utakmice potvrdio se par minmuta kasnije. Lopta oduzeta na lijevoj strani završava na Riverosu koji šalje Borovčaku na rub prostora, ovaj elegantno primiruje loptu i povratno cilja Riverosa koji iz zaleta lijevicom snažno odapinje s kojih 25 metara i nepogrešivo tuče pod prečku, a da Bradić nije stigao ni trepnuti.

Potom red dolazi na Borovčaka. Kolar je oduzeo loptu u svom prostoru, poslao preko centra Borovčaku, kojeg gostujuća obrana nije dobro popratila, pa je i vratar istrčao daleko od svoje mreže, a iskusni Borovčak lagano se prošetao do mreže i riješio rezultatski utakmicu, no pred sam kraj još jedna majstorija. Saez s ruba prostora fino nabacuje na rub peterca, Borovčak primiruje loptu prsima i iz poluvoleja gađa u suprotnu malu mrežu.

Tako je Zelina zaboravila dva poraza u Zagrebu i okrenula se ponovo pobjedničkoj seriji, šteta što je na tekmi bilo tako malo gledatelja, tek pedesetak.

 

Novosti

02.12.2018.

Izborna Skupština NK Zelina

Skupština kluba izabrat će vodstvo za mandat od četiri godine više...

18.10.2018.

HR CUP Zelina-Dinamo

Od četvrtka 18.10.2018. u prodaji ulaznice za osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa više...

12.10.2018.

UEFA KUP REGIJA Prvaci Europe bez finala Kupa regija

Hrvatska selekcija nije uspjela ući u završnicu. Francuzi u Zelini ipak prejaki više...

12.10.2018.

Švigir i Rac krenuli s 5:1

Seniorima nova struka unijela pozitivu uspjesima u oba kupa i prvenstvu više...

27.09.2018.

HRVATSKI KUP Preko Dubrovnika do Dinama

Zelina je u 1/16 finala svladala dubrovački GOŠK 1919 s 2:0 i osigurala domaćinstvo protiv GNK Dinamo Zagreb više...

Sponzori i prijatelji kluba

 

GRAD ZELINA

GRAD SV.IVAN ZELINA

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

ZELINA PLIN

ZELINSKE KOMUNALIJE

ŽUPANIJSKE CESTE ZŽ

 

TISKARA ZELINA d.d.

RADIO SVETI IVAN ZELINA

 

  

 

 ZAGORJE GRADNJA d.d.