NK ZELINA

U prodaji godišnje ulaznice

25.08.2012.

Od jučer, u prodaji su godišnje ulaznice NK Zelina. Na taj način, zaljubljenici u nogomet i vjerni pratitelji Bijelo crvenih mogu povoljnije osigurati ulaznicu za sve prvenstvene, kup i druge utakmice svog kluba. Već prvog dana pokazao se interes za godišnje ulaznice, a svi koji na vrijeme žele osigurati svoju karticu, mogu ju nabaviti danas tijekom utakmice na prodajnom šalteru ili u tajništvu kluba, a broj karata je limitiran, stoga ne valja dugo čekati.
Na današnjoj utakmici protiv Vinogradara, svi gledatelji uz jednokratnu ili godišnju ulaznicu dobit će i detaljan raspored prvenstvene sezone 2012/13. Praksa NK Zelina će biti, da će na svakoj utakmici biti malo iznenađenje za gledatelje.
Jednokratne ulaznice za tribinu Zapad (sektor A i sektor B) moći će se kupiti isključivo na prodajnom šalteru na ulazu u stadion, a prije ulaska ulaznica se mora predočiti službenoj osobi, koja obavlja prvu kontrolu trgajući "kontrolni kupon ulaz". Svaka ulaznica ima dva kontrolna kupona,a gledatelji do kraja utakmice ne smiju istrgnuti ili oštetiti drugi kupon, jer ulaznica u tom slučaju neće biti važeća u slučaju kontrole, nagradne igre i sličnih akcija kluba.
Ulaznica je važeća za sektor za koji je kupljena. Sektor A je prva tribina ispod VIP lože i za nju je u prodaji ograničen broj ulaznica crvene boje, prema broju sjedalica. Sektor B je druga tribina, čije su ulaznice označene plavom bojom. Sporedni ulaz na južnoj strani stadiona otvoren je za Sektor B.
Na prvenstvenim utakmicama nije dozvoljeno zadržavanje uz ogradu terena. Nije dozvoljeno unošenje i korištenje staklenih boca, pirotehnike i drugih predmeta, koji mogu ozljediti sudionike ili gledatelje. Osobu koja unosi ili koristi takve predmete, redarska će služba udaljiti sa stadiona.
Pravila ponašanja na stadionu istaknuta su na ulazu u stadion i podliježu strogom pridržavanju. Ulaz na stadion otvoren je jedan sat prije početka utakmice.

Novosti

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

26.12.2023.

Sretan Božić

Sretni Vam blagdani više...

Prijatelji kluba