NK ZELINA

Prva provjera dojmljiva

26.01.2013.

Seniori su danas odigrali prvu od sedam kontrolnih utakmica tijekom zimskih priprema. Nakon deset dana treniranja, utakmica protiv istoligaša HAŠK-a trebala je stručnom stožeru pokazati prije svega koliko je momčad još uvijek u jesenskom ruhu, te naravno, kako se u sve to uklapaju novopridošli igrači. Provjera je odigrana po vrlo hladnom vremenu, s debelim minusom na termometru, no igrači su tijekom cijelog susreta bili rastrčani i vidljivo željni igre.
Zelina je dominirala većim dijelom susreta, u jednom periodu popustivši lagano, što domaći nisu povezali u konkretniju situaciju, tako da su vratari Kranjčec i Mihalic, svaki u svom poluvremenu, bez problema pohvatali upućene lopte. Vidljivo je da je momčad u svom većem dijelu na jesenskom štrihu, tako da nema tu mnogo uigravanja, zna se kako Zelinski lavovi igraju na terenu i što se od njih može očekivati, pa nekih iznenađenja nije bilo, osim naravno u pozitivnom smislu, jer konkurent u ligi bio je gost na svom terenu, zelinčani su zabili sredinom prvog dijela u akciji koja je potekla dobro upućenom loptom Meseca, koju je Trojak dobrim prodorom zdesna pretvorio u pogodak, a tako je bilo i u nastavku, kada je vrlo lijep pogodak postigao Azinović, povratnik u Zelinu, u jednoj od dobro posloženih akcija kada se našao na pravom mjestu i odigrao završnicu ispred lijeve stative i odmarširao desnicom u mrežu. U vrlo dobrim situacijama našli su se i Kiš i Medved, tako da je ukupno gledajući, igra Zeline bila dojmljiva i zanimljiva. Kotarski i Kiš su bili na visokoj razini, ostali su odigrali vrlo dobro i očekivano, a dobar potencijal su pokazali i novaci u momčadi, ali i siguran Mihalic, koji je branio drugo poluvrijeme. Slijedeći ogled bit će u srijedu protiv Lekenika, koji je i danas igrao na istom terenu protiv Dinama iz Odranskog Obreža u terminu prije Haška i Zeline.

Svoj bivši klub došli su pogledati i ex igrači Marijo Čorić, Elvis Peco i Ivan Mladiček, a u postavi Haška je bio Ivan Nimac, koji je igrao i za Zelinu.


Zelina je nastupila u slijedećem sastavu:
Kranjčec, Šimek, Melnjak, Kotarski, Šestak, Gluhak, Krezo, Mesec, Kiš, Trojak i Bosec. U drugom poluvremenu igrali su i Mihalic, Kaniški, Medved, Azinović, Buljubašić i Grgec.

Novosti

28.11.2023.

Nogovikend: Golijade

Slavili seniori, potom i juniori, na ligama tintilinići, prstići i limači više...

28.11.2023.

Nogovikend: Uvjerljivi kadeti

Seniori pretrpjeli poraz, juniori i kadeti slavili protiv Vrbovca više...

16.10.2023.

Pobjeda protiv Tondacha

u 10. kolu sezone Zelina nagradila svoju igru uvjerljivom pobjedom više...

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

Prijatelji kluba