NK ZELINA

Prozivka u Zelini

09.07.2012.

Danas su seniori Zeline odradili prvi trening u novoj sezoni. Uoči treninga, na prozivci se igračima obratio predsjednik kluba Vlado Žigrović, koji je prije svega pozdravio u ime Uprave kluba igrače, koji su osvojili naslov prvaka 3. Hrvatske nogometne lige zapad i plasman u nacionalni kup, a koje očekuje novi izazov u drugoligaškom natjecanju. Također, na prozivci su upoznati novi igrači, kao i igrači, koji će u probnom razdoblju ciklusa pokušati se nametnuti stručnom stožeru i osigurati bijelo crveni dres.
Promjene su i u stručnom kadru. Trener Zeline ostaje Dražen Biškup, a njegov prvi asistent od danas je Branko Lađević, iskusni licencirani trener, koji je u Zelinu došao iz Podravine,  a bio je prvi pomoćnik Toplaku u NK Varaždinu. Lađević je zamijenio Vladimira Severa, koji je prošle sezone bio drugi trener Zeline. Trener vratara ostaje i dalje Anđelko Antolić.
Predsjednik Žigrović je novim igračima predstavio i klupske dužnosnike, koji će biti na raspolaganju igračima. Uz 12 "prošlosezonskih" igrača, na prvom treningu našlo se još dvadesetak novih, neki kao ciljana pojačanja, neki na selekciji u kojoj će stručni stožer donijeti odluku u konačnoj postavi za jesenski start prvenstva. Na pripreme je pozvano i pet juniora Zeline, pred kojima je veliki izazov u pokušaju da se izbore za ulazak među najbolje.
Trener Biškup je predstavljajući svoj program priprema, naglasio da će one biti sadržajne i teške, ali i da je izazov pred Zelinom velik, jer u novom rangu momčad mora opravdati svoj plasman, što znači da se od momčadi očekuje značajna uloga u nastupajućem prvenstvu, a to je svakako opstanak u sigurnoj zoni. Pripremni ciklus uključivat će svakodnevni trenažni proces, a odmah po selekciji i s dvostrukim programom. Zelina će odigrati osam prijateljskih utakmica, prvu protiv Hrvatskog Dragovoljca 18. srpnja.
Nakon prozivke, uslijedio je devedesetminutni radni trening, čime su i službeno započele pripreme za novu sezonu.

 

Novosti

28.11.2023.

Nogovikend: Golijade

Slavili seniori, potom i juniori, na ligama tintilinići, prstići i limači više...

28.11.2023.

Nogovikend: Uvjerljivi kadeti

Seniori pretrpjeli poraz, juniori i kadeti slavili protiv Vrbovca više...

16.10.2023.

Pobjeda protiv Tondacha

u 10. kolu sezone Zelina nagradila svoju igru uvjerljivom pobjedom više...

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

Prijatelji kluba