NK ZELINA

HNL2 želi generalnog sponzora

13.07.2012.

U Kući nogometa u Rusanovoj 13 održan je u četvrtak Plenum klubova 2. HNL, na kojem je sudjelovalo 15 od 16 klubova, koji sačinjavaju ligu u nastupajućoj sezoni. Za novog predsjednika Udruženja klubova Druge lige izabran je Nenad Črnko (predsjednik HNK Gorica), koji je na toj funkciji zamijenio dosadašnjeg Matu Grgića. Izabran je i novi Izvršni odbor, koji je povećan za dva člana i sada ih broji sedam (uz črnka, u odboru su Antun grgić (Solin), Đuro Vičević (Pomorac), Damir Posenjak (Rudeš), Tomislav Višević (Vinogradar), Petar Plahutar (Lučko) i Jure Puljiz (Imotski).
Povjerenik za natjecanje je Ivica Šparavec, povjerenik za suđenje Ivan Košutić, disciplinski sudac Marijan klepo, tehnički tajnik Darko Cvitković, te povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk. Izvješća o prošloj sezoni jednoglasno su prihvaćena, kao i prijedlog kalendara za sezonu 2012/13.
U svom prvom izlaganju, novi predsjednik Nenad Črnko najavio je podizanje marketinškog cilja na višu razinu, odnosno HNS u želji da i druga po rangu liga pokuša dobiti svog generalnog sponzora. Črnko je najavio i prijedlog kojeg bi se uputilo Izvršnom odboru HNS-a da se smanjenje lige prolongira barem za jednu sezonu, smatrajući da obzirom na gospodarsku situaciju to nije najbolje rješenje i da bi trebala ostati i nadalje liga 16.
Prvenstvo, prihvaćeno je na Plenumu, starta 18. kolovoza. Prvi dio sezone završio bi 24. studenog, proljetni dio bi startao 2. ožujka, a prvenstvo bi završilo 1. lipnja, s tim da bi se utakmice posljednja dva kola igrale istovremeno. Hrvatski Dragovoljac će svoje utakmice igratui petkom, Vinogradar, Rudeš i Primorac 1929 nedjeljom, a svi ostali klubovi subotom.
Liga 16 HNL2 u slijedećem je sastavu: NK Dugopolje, HNK Gorica Velika Gorica, NK HAŠK Zagreb, NK Hrvatski Dragovoljac Zagreb, NK Imotski, NK Junak, NK Lučko, HNK Mosor Žrnovnica, NK Pomorac Kostrena, NK Primorac 1929 Stobreč, NK Radnik Sesvete, NK Rudeš Zagreb, NK Solin, HNK Šibenik, NK Vinogradar Mladina i NK Zelina.
Nakon plenarnog dijela sjednice, Bergerovim sustavom određeni su parovi po kolima.

Novosti

28.11.2023.

Nogovikend: Golijade

Slavili seniori, potom i juniori, na ligama tintilinići, prstići i limači više...

28.11.2023.

Nogovikend: Uvjerljivi kadeti

Seniori pretrpjeli poraz, juniori i kadeti slavili protiv Vrbovca više...

16.10.2023.

Pobjeda protiv Tondacha

u 10. kolu sezone Zelina nagradila svoju igru uvjerljivom pobjedom više...

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

Prijatelji kluba