NK ZELINA

Zelina - Istra 1961 II odgođeno!

13.09.2014.

U 3. kolu 3.HNL zapad, ova nedjelja trebala je biti u znaku nogometnog susreta između NK Zelina i NK Istra 1961 II Pula, no dan uoči utakmice, ona je odgođena. Kiša već danima ne prestaje padati na području Svetog Ivana Zeline, a kratkotrajno smirivanje jučer ujutro i danas prijepodne nije donijelo nikakvog pomaka, jer poslijepodne je kiša ponovo padala, najave su takve i za noćas i sutra, pa je sve to zajedno rezultiralo jedinim mogućim rješenjem - odgađanjem, utakmice. 

Sa svojim naporima oko pripreme terena, koja se pokazala uzaludnom, pravovremeno je obavješteno Povjerenstvo lige. Pokušalo se nešto napraviti, no priroda je i ovog puta bila nemilosrdna, tako da je danas donešena i konačna odluka o neigranju ove utakmice.

Povjerenik lige ponudit će novi termin utakmice, a domaćin susreta se nada da će se vrijeme smiriti i omogućiti sanaciju terena koji je pod vodom, kako bi se odgođena utakmica što prije odigrala. NK Zelina se ispričava svojim simpatizerima koji su naumili doći na utakmicu.

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba