NK ZELINA

Promocija novog terena

28.07.2012.

Danas se na Gradskom stadionu igra prijateljska utakmica između NK Zelina i NK Rudeš Zagreb. Susret će se igrati na pomoćnom igralištu, koje danas ulazi u funkciju nakon punih godinu dana, koliko je trajalo preuređivanje terena. Pomoćni travnjak je u rekonstrukcijskom dijelu proširen, poravnat i dreniran, a zasijana je i nova trava, na kojoj će se nakon višemjesečne pažnje i održavanja danas odigrati prva utakmica.
Uz uređeno igralište postavljene su nove službene kućice, postavljen je dio montažne tribine, tako da će ove jeseni teren zaživjeti u punom obimu. Na njemu će se igrati i službene utakmice mladeži.
Današnji susret Zeline i Rudeša je uvertira u prvenstveno prvo kolo, jer upravo s Rudešom će Zelina krenuti u svoj drugoligaški izazov, no službena će se utakmica igrati u Zagrebu (nedjelja 19.kolovoza). Nakon što je završio selekcijski dio priprema i zahvaljeno igračima, na koje se neće računati u jesenskoj postavi, brojka se zaustavila na 23, koliko ih je treneru Draženu Biškupu na raspolaganju. U današnjoj utakmici krenut će i glavni dio priprema, odnosno uigravanje za sezonu.
Susret se igra od 18 sati, a ulaz je slobodan.

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba