NK ZELINA

Promocija novog terena

28.07.2012.

Danas se na Gradskom stadionu igra prijateljska utakmica između NK Zelina i NK Rudeš Zagreb. Susret će se igrati na pomoćnom igralištu, koje danas ulazi u funkciju nakon punih godinu dana, koliko je trajalo preuređivanje terena. Pomoćni travnjak je u rekonstrukcijskom dijelu proširen, poravnat i dreniran, a zasijana je i nova trava, na kojoj će se nakon višemjesečne pažnje i održavanja danas odigrati prva utakmica.
Uz uređeno igralište postavljene su nove službene kućice, postavljen je dio montažne tribine, tako da će ove jeseni teren zaživjeti u punom obimu. Na njemu će se igrati i službene utakmice mladeži.
Današnji susret Zeline i Rudeša je uvertira u prvenstveno prvo kolo, jer upravo s Rudešom će Zelina krenuti u svoj drugoligaški izazov, no službena će se utakmica igrati u Zagrebu (nedjelja 19.kolovoza). Nakon što je završio selekcijski dio priprema i zahvaljeno igračima, na koje se neće računati u jesenskoj postavi, brojka se zaustavila na 23, koliko ih je treneru Draženu Biškupu na raspolaganju. U današnjoj utakmici krenut će i glavni dio priprema, odnosno uigravanje za sezonu.
Susret se igra od 18 sati, a ulaz je slobodan.

Novosti

28.11.2023.

Nogovikend: Golijade

Slavili seniori, potom i juniori, na ligama tintilinići, prstići i limači više...

28.11.2023.

Nogovikend: Uvjerljivi kadeti

Seniori pretrpjeli poraz, juniori i kadeti slavili protiv Vrbovca više...

16.10.2023.

Pobjeda protiv Tondacha

u 10. kolu sezone Zelina nagradila svoju igru uvjerljivom pobjedom više...

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

Prijatelji kluba