NK ZELINA

Zelina otvara s Ponikvama

26.07.2016.

 

U Kurilovcu je održan Plenum klubova MŽNL Središte Zagreb na kojem je vodstvo lige u slijedećoj sezoni preuzeo NS Krapinsko-zagorske županije, a novi povjerenik natjecanja je Juraj Sirovec. Povjerenik za suđenje je Dalibor Mejić, a disciplinski sudac Tomislav Kuzman.
Nakon podnijetog izvješća o prošloj sezoni, koje je ocijenjeno dobrim i prihvaćeno, delegati su u najzanimljivijem dijelu upoznali nove članove lige. To su Gaj Mače, Špansko i Zagreb II iz Zagreba, te Sava Strmec. U izvlačenju brojeva Bergerovim sustavom određeni su parovi prvog jesenskog kola, koje će biti igrano 27. i 28. kolovoza, jer prijedlog o ranijem početku sezone nije prihvaćen.
U prvom kolu igrat će:
Udarnik - Moslavina
Zelina - Ponikve
Gaj Mače - Špansko
Mladost - Dinamo
Karlovac - Gradići
Polet - Libertas
Savski Marof - Radoboj
Sava - Zagreb II
Nakon toga, Zelina će gostovati u drugom kolu u Kurilovcu kod Udarnika, potom slijede dva domaća susreta protiv Moslavine i Gaja, a u petom kolu gostovanje kod Mladosti. Prvih pet kola bit će odigrano u samo dva i pol tjedna, nakon čega će se prići uobičajenom vikend tempu. Polusezona završava 20. studenoga utakmicama 15. kola.

U Kurilovcu je održan Plenum klubova MŽNL Središte Zagreb na kojem je vodstvo lige u slijedećoj sezoni preuzeo NS Krapinsko-zagorske županije, a novi povjerenik natjecanja je Juraj Sirovec. Povjerenik za suđenje je

 Dalibor Mejić, a disciplinski sudac Tomislav Kuzman.

Nakon podnijetog izvješća o prošloj sezoni, koje je ocijenjeno dobrim i prihvaćeno, delegati su u n

ajzanimljivijem dijelu upoznali nove članove lige. To su Gaj Mače, Špansko i Zagreb II iz Zagreba, te Sava Strmec. U izvlačenju brojeva Bergerovim

U prvom kolu igrat će: sustavom određeni su parovi prvog jesenskog kola, koje će biti igrano 27. i 28. kolovoza, jer prijedlog o ranijem početku sezone nije prihvaćen.

 

Udarnik - Moslavina

Zelina - Ponikve

Gaj Mače - Špansko

Mladost - Dinamo

Karlovac - Gradići

Polet - Libertas

Savski Marof - Radoboj

Sava - Zagreb II

Nakon toga, Zelina će gostovati u drugom kolu u Kurilovcu kod Udarnika, potom slijede dva domaća susreta protiv Moslavine i Ga

ja, a u petom kolu gostovanje kod Mladosti. Prvih pet kola bit će odigrano u samo dva i pol tjedna, nakon čega će se prići uobičajenom vikend tempu. Polusezona završava 20. studenoga utakmicama 15. kola.

 

Novosti

26.12.2023.

Sretan Božić

Sretni Vam blagdani više...

28.11.2023.

Nogovikend: Golijade

Slavili seniori, potom i juniori, na ligama tintilinići, prstići i limači više...

28.11.2023.

Nogovikend: Uvjerljivi kadeti

Seniori pretrpjeli poraz, juniori i kadeti slavili protiv Vrbovca više...

16.10.2023.

Pobjeda protiv Tondacha

u 10. kolu sezone Zelina nagradila svoju igru uvjerljivom pobjedom više...

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

Prijatelji kluba