NK ZELINA

Zelina odradila prvu provjeru

06.02.2014.

 

Prvu kontrolnu utakmicu Zelina je odigrala većeras na igralištu u Španskom protiv vodećeg trećeligaša Bistre, u čijim je redovima bio i donedavni igrač Zeline Hrvoje Cindrić. Po vrlo hladnom vremenu i s dosta snijega na terenu, utakmica je zadovoljila struku, jer prvi cilj ove utakmice je da se uvide situacije po pozicijama, kako bi se krenulo u formiranje momčadi.
Petnaesta minuta, dobro upućena lopta s desna je završila ispred vratiju, Micić je bio najbolje pozicioniran, netko od protivničkih igrača "sudjelovao" je u obrani i skrenuta je lopta u mrežu. Samo tri minute kasnije polukontra Bistrana završila je solo akcijom Bazine, koji prolazi vratara i lako smješta u mrežu. Pred sam kraj prvog dijela Micić preuzima loptu, prolazi obrambenog, potom i vratara i pogađa mrežu, s 2:1 odlazi se na kratak odmor pred drugo poluvrijeme, kada u momčadi Zeline ostaju samo Krklec i Borak iz prvog dijela. U šestoj minuti nastavka Šoštarić poravnava na 2:2, a do kraja nema promjena.
ZELINA 1.PV: Krklec - Brekalo, Kotarski, Balentović, Bašić - Grgec, Duvnjak - Borak, Jakšinić, Zijler - Micić
ZELINA 2.PV: Krklec - Sakač, Azinović, Kolar, Kuhta - Puretić, Presečan, Borak - Posavec, Habek - Bažulić

Prvu kontrolnu utakmicu Zelina je odigrala većeras na igralištu u Španskom protiv vodećeg trećeligaša Bistre, u čijim je redovima bio i donedavni igrač Zeline Hrvoje Cindrić. Po vrlo hladnom vremenu i s dosta snijega na terenu, utakmica je zadovoljila struku, jer prvi cilj ove utakmice je da se uvide situacije po pozicijama, kako bi se krenulo u formiranje momčadi. Trener Toplak vjerojatno je dobio odgovore na neke nedoumice. 

Petnaesta minuta, dobro upućena lopta s desna je završila ispred vratiju, Micić i Duvnjak su bili najbolje pozicionirani, netko od protivničkih igrača "sudjelovao" je u obrani i skrenuta je lopta u mrežu. Samo tri minute kasnije polukontra Bistrana završila je solo akcijom Bazine, koji prolazi vratara i lako smješta u mrežu. Pred sam kraj prvog dijela Micić preuzima loptu, prolazi obrambenog, potom i vratara i pogađa mrežu, s 2:1 odlazi se na kratak odmor pred drugo poluvrijeme, kada u momčadi Zeline ostaju samo Krklec i Borak iz prvog dijela. U šestoj minuti nastavka Šoštarić poravnava na 2:2, a do kraja nema promjena.

ZELINA 1.PV: Krklec - Brekalo, Kotarski, Balentović, Bašić - Grgec, Duvnjak - Borak, Jakšinić, Zijler - Micić

ZELINA 2.PV: Krklec - Sakač, Azinović, Kolar, Kuhta - Puretić, Presečan, Borak - Posavec, Habek - Bažulić

 

Novosti

28.11.2023.

Nogovikend: Golijade

Slavili seniori, potom i juniori, na ligama tintilinići, prstići i limači više...

28.11.2023.

Nogovikend: Uvjerljivi kadeti

Seniori pretrpjeli poraz, juniori i kadeti slavili protiv Vrbovca više...

16.10.2023.

Pobjeda protiv Tondacha

u 10. kolu sezone Zelina nagradila svoju igru uvjerljivom pobjedom više...

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

Prijatelji kluba