NK ZELINA

Zelina odradila prvu provjeru

06.02.2014.

 

Prvu kontrolnu utakmicu Zelina je odigrala većeras na igralištu u Španskom protiv vodećeg trećeligaša Bistre, u čijim je redovima bio i donedavni igrač Zeline Hrvoje Cindrić. Po vrlo hladnom vremenu i s dosta snijega na terenu, utakmica je zadovoljila struku, jer prvi cilj ove utakmice je da se uvide situacije po pozicijama, kako bi se krenulo u formiranje momčadi.
Petnaesta minuta, dobro upućena lopta s desna je završila ispred vratiju, Micić je bio najbolje pozicioniran, netko od protivničkih igrača "sudjelovao" je u obrani i skrenuta je lopta u mrežu. Samo tri minute kasnije polukontra Bistrana završila je solo akcijom Bazine, koji prolazi vratara i lako smješta u mrežu. Pred sam kraj prvog dijela Micić preuzima loptu, prolazi obrambenog, potom i vratara i pogađa mrežu, s 2:1 odlazi se na kratak odmor pred drugo poluvrijeme, kada u momčadi Zeline ostaju samo Krklec i Borak iz prvog dijela. U šestoj minuti nastavka Šoštarić poravnava na 2:2, a do kraja nema promjena.
ZELINA 1.PV: Krklec - Brekalo, Kotarski, Balentović, Bašić - Grgec, Duvnjak - Borak, Jakšinić, Zijler - Micić
ZELINA 2.PV: Krklec - Sakač, Azinović, Kolar, Kuhta - Puretić, Presečan, Borak - Posavec, Habek - Bažulić

Prvu kontrolnu utakmicu Zelina je odigrala većeras na igralištu u Španskom protiv vodećeg trećeligaša Bistre, u čijim je redovima bio i donedavni igrač Zeline Hrvoje Cindrić. Po vrlo hladnom vremenu i s dosta snijega na terenu, utakmica je zadovoljila struku, jer prvi cilj ove utakmice je da se uvide situacije po pozicijama, kako bi se krenulo u formiranje momčadi. Trener Toplak vjerojatno je dobio odgovore na neke nedoumice. 

Petnaesta minuta, dobro upućena lopta s desna je završila ispred vratiju, Micić i Duvnjak su bili najbolje pozicionirani, netko od protivničkih igrača "sudjelovao" je u obrani i skrenuta je lopta u mrežu. Samo tri minute kasnije polukontra Bistrana završila je solo akcijom Bazine, koji prolazi vratara i lako smješta u mrežu. Pred sam kraj prvog dijela Micić preuzima loptu, prolazi obrambenog, potom i vratara i pogađa mrežu, s 2:1 odlazi se na kratak odmor pred drugo poluvrijeme, kada u momčadi Zeline ostaju samo Krklec i Borak iz prvog dijela. U šestoj minuti nastavka Šoštarić poravnava na 2:2, a do kraja nema promjena.

ZELINA 1.PV: Krklec - Brekalo, Kotarski, Balentović, Bašić - Grgec, Duvnjak - Borak, Jakšinić, Zijler - Micić

ZELINA 2.PV: Krklec - Sakač, Azinović, Kolar, Kuhta - Puretić, Presečan, Borak - Posavec, Habek - Bažulić

 

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba