NK ZELINA

MŽNL 3.kolo: Jokeri s klupe riješili tekmu

26.09.2016.

Tek u posljednjih petnaest minuta kapitalizirali su domaći svoj akcijski plan, koji su sami anulirali iz prilike u priliku. Šta su sve promašili napadači Zeline! Na samom početku Konjević je bio u ziceru, Moguljak se obranio, potom tandem Borovčak - Ovčar sijaset izglednih napada nisu uspjeli pretvoriti u pogodak, kao ni Bošnjak i Konjević, no lopta je nalazila svaki cilj osim mreže.

S druge strane malo podređeni, ali ipak opasni Kutinjani zaprijetili su preko Pazmana, čiji odličan udarac uspijeva Gilanj skrenuti, potom i Oršić tik uz vratnicu. Samo prema stopostotnim prilikama, trebalo je u prvom dijelu biti 5:2, a nije strijelce krenulo ni u nastavku. Bošnjak je odlično nabacio Ovčaru, koji ne uspijeva glavom, potom je Jurić Bare otkinuo izravni šut Ijezija, no utakmicu su u zadnjoj dionici riješili đokeri s domaće klupe.

Prvo je Skupnjak odradio dobar ali neuspio napad s Borovčakom u 73. minuti, već u slijedećeoj situaciji odličnu loptu Bošnjaka s boka, Skupnjak mirno prima, zaobilazi istrčalog vratara, provodi do vratnice i iskosa šalje u suprotni kraj mreže.

Prilike i poluprilike se i dalje nižu, a točku na "i" u posljednjoj minuti stavlja još jedan adut s klupe, Ivan Posavec, kojemu Skupnjak progurava loptu na drugu vratnicu, a ovaj s lijeva zarotira u suprotnu stranu Moguljeve mreže.

 

 

ZELINA - MOSLAVINA 2:0
SV. IVAN ZELINA - Gradski stadion. Gledatelja: 110. SUDAC: Ozren Knežević. Pomoćnici: Vučinić, Dujmić
ZELINA: Jurić - Bare, Borovčak, Gilanj, Bošnjak, Eterović, Batarilo, Konjević (63-Skupnjak), Pajač, Mikulinec, Ovčar (86-Posavec), Palčić. TRENER: Marijan Glavica
MOSLAVINA: Moguljak, Pazman (83-Mladić), Kraljević, Ijezie (76-Doqi), Cerovečki, Šulc (76-Kuridža), Oršić, Turkalj, Slekovac (76-Gligić), Rekavić, Bošnjak. TRENER: Dario Večerić
STRIJELCI: 1:0 - Skupnjak (74), 2:0 - Posavec (90)

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba