NK ZELINA

MŽNL 3.kolo: Jokeri s klupe riješili tekmu

26.09.2016.

Tek u posljednjih petnaest minuta kapitalizirali su domaći svoj akcijski plan, koji su sami anulirali iz prilike u priliku. Šta su sve promašili napadači Zeline! Na samom početku Konjević je bio u ziceru, Moguljak se obranio, potom tandem Borovčak - Ovčar sijaset izglednih napada nisu uspjeli pretvoriti u pogodak, kao ni Bošnjak i Konjević, no lopta je nalazila svaki cilj osim mreže.

S druge strane malo podređeni, ali ipak opasni Kutinjani zaprijetili su preko Pazmana, čiji odličan udarac uspijeva Gilanj skrenuti, potom i Oršić tik uz vratnicu. Samo prema stopostotnim prilikama, trebalo je u prvom dijelu biti 5:2, a nije strijelce krenulo ni u nastavku. Bošnjak je odlično nabacio Ovčaru, koji ne uspijeva glavom, potom je Jurić Bare otkinuo izravni šut Ijezija, no utakmicu su u zadnjoj dionici riješili đokeri s domaće klupe.

Prvo je Skupnjak odradio dobar ali neuspio napad s Borovčakom u 73. minuti, već u slijedećeoj situaciji odličnu loptu Bošnjaka s boka, Skupnjak mirno prima, zaobilazi istrčalog vratara, provodi do vratnice i iskosa šalje u suprotni kraj mreže.

Prilike i poluprilike se i dalje nižu, a točku na "i" u posljednjoj minuti stavlja još jedan adut s klupe, Ivan Posavec, kojemu Skupnjak progurava loptu na drugu vratnicu, a ovaj s lijeva zarotira u suprotnu stranu Moguljeve mreže.

 

 

ZELINA - MOSLAVINA 2:0
SV. IVAN ZELINA - Gradski stadion. Gledatelja: 110. SUDAC: Ozren Knežević. Pomoćnici: Vučinić, Dujmić
ZELINA: Jurić - Bare, Borovčak, Gilanj, Bošnjak, Eterović, Batarilo, Konjević (63-Skupnjak), Pajač, Mikulinec, Ovčar (86-Posavec), Palčić. TRENER: Marijan Glavica
MOSLAVINA: Moguljak, Pazman (83-Mladić), Kraljević, Ijezie (76-Doqi), Cerovečki, Šulc (76-Kuridža), Oršić, Turkalj, Slekovac (76-Gligić), Rekavić, Bošnjak. TRENER: Dario Večerić
STRIJELCI: 1:0 - Skupnjak (74), 2:0 - Posavec (90)

Novosti

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

26.12.2023.

Sretan Božić

Sretni Vam blagdani više...

Prijatelji kluba