NK ZELINA

Hajduk dolazi u Zelinu!

07.11.2012.

U Kući Hrvatskog nogometa u Rusanovoj, danas u podne održano je javno izvlačenje parova četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa. Treća izvučena loptica donijela je Svetom Ivanu Zelini domaćinstvo prve utakmice, a NK Zelina velikog Hajduka.
Iako su termini Kupa 21. i 28. studenoga, Zelina i Hajduk igrat će 28. studenog u Svetom Ivanu Zelini, a uzvrat na Poljudu 12. prosinca, zbog unaprijed najavljenih obveza Hajduka u prvenstvu.
-Htjeli smo GOŠK, ali Zelina je  bila druga na listi želja. Ne znamo o njima ništa, ići ćemo ih snimati i što bolje se pripremiti za te dvoboje. Glupo bi bilo govoriti da Hajduk nije favorit, ali ne mislim da ćemo to proći lagano - rekao je nakon izvlačenja trener Hajduka Mišo Krstičević.
Predsjednik NK Zelina nakon izvlačenja naglasio je da je i sam ulazak među osam klubova u završnicu Kupa veliki, pa i najveći uspjeh Zeline i da je Hajduk velika nagrada za ostvareno.
-U klubu su jedni priželjkivali GOŠK, a ostali, u većini, Hajduk i ta nam se želja ostvarila. U ovoj konkurenciji dobili smo najveći klub i to nas raduje. U svakom slučaju, bit će to veliki praznik nogometa u Svetom Ivanu Zelini - rekao je Žigrović
Prve reakcije u Svetom Ivanu Zelini su izrazito pozitivne, jer većina je priželjkivala Hajduk. Tako je i u svlačionici Bijelo crvenih, koji su informaciju iz Rusanove primili s oduševljenjem.
Zorislav Srebrić među prvima je čestitao Zelini na ulasku u četvrtfinale i poželio puno sreće u daljem natjecanju, naglasivši da mu je izrazito drago što je drugoligaš iz Svetog Ivana Zeline nastavio svoju uspješnu sezonu i ušao među osam najboljih.
Dakle, u četvrtfinalu Kupa igrat će:

Zadar 21.11. ZADAR - SLAVEN BELUPO uzvrat 28.11.
Sveti Ivan Zelina 28.11. ZELINA - HAJDUK uzvrat 12.12.
Dubrovnik 20.11. GOŠK - LOKOMOTIVA uzvrat 28.11.
Vinkovci 21.11. CIBALIA - OSIJEK uzvrat 28.11.

 

 

Novosti

28.11.2023.

Nogovikend: Golijade

Slavili seniori, potom i juniori, na ligama tintilinići, prstići i limači više...

28.11.2023.

Nogovikend: Uvjerljivi kadeti

Seniori pretrpjeli poraz, juniori i kadeti slavili protiv Vrbovca više...

16.10.2023.

Pobjeda protiv Tondacha

u 10. kolu sezone Zelina nagradila svoju igru uvjerljivom pobjedom više...

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

Prijatelji kluba