NK ZELINA

Zelina otvara s Ponikvama

26.07.2016.

 

U Kurilovcu je održan Plenum klubova MŽNL Središte Zagreb na kojem je vodstvo lige u slijedećoj sezoni preuzeo NS Krapinsko-zagorske županije, a novi povjerenik natjecanja je Juraj Sirovec. Povjerenik za suđenje je Dalibor Mejić, a disciplinski sudac Tomislav Kuzman.
Nakon podnijetog izvješća o prošloj sezoni, koje je ocijenjeno dobrim i prihvaćeno, delegati su u najzanimljivijem dijelu upoznali nove članove lige. To su Gaj Mače, Špansko i Zagreb II iz Zagreba, te Sava Strmec. U izvlačenju brojeva Bergerovim sustavom određeni su parovi prvog jesenskog kola, koje će biti igrano 27. i 28. kolovoza, jer prijedlog o ranijem početku sezone nije prihvaćen.
U prvom kolu igrat će:
Udarnik - Moslavina
Zelina - Ponikve
Gaj Mače - Špansko
Mladost - Dinamo
Karlovac - Gradići
Polet - Libertas
Savski Marof - Radoboj
Sava - Zagreb II
Nakon toga, Zelina će gostovati u drugom kolu u Kurilovcu kod Udarnika, potom slijede dva domaća susreta protiv Moslavine i Gaja, a u petom kolu gostovanje kod Mladosti. Prvih pet kola bit će odigrano u samo dva i pol tjedna, nakon čega će se prići uobičajenom vikend tempu. Polusezona završava 20. studenoga utakmicama 15. kola.

U Kurilovcu je održan Plenum klubova MŽNL Središte Zagreb na kojem je vodstvo lige u slijedećoj sezoni preuzeo NS Krapinsko-zagorske županije, a novi povjerenik natjecanja je Juraj Sirovec. Povjerenik za suđenje je

 Dalibor Mejić, a disciplinski sudac Tomislav Kuzman.

Nakon podnijetog izvješća o prošloj sezoni, koje je ocijenjeno dobrim i prihvaćeno, delegati su u n

ajzanimljivijem dijelu upoznali nove članove lige. To su Gaj Mače, Špansko i Zagreb II iz Zagreba, te Sava Strmec. U izvlačenju brojeva Bergerovim

U prvom kolu igrat će: sustavom određeni su parovi prvog jesenskog kola, koje će biti igrano 27. i 28. kolovoza, jer prijedlog o ranijem početku sezone nije prihvaćen.

 

Udarnik - Moslavina

Zelina - Ponikve

Gaj Mače - Špansko

Mladost - Dinamo

Karlovac - Gradići

Polet - Libertas

Savski Marof - Radoboj

Sava - Zagreb II

Nakon toga, Zelina će gostovati u drugom kolu u Kurilovcu kod Udarnika, potom slijede dva domaća susreta protiv Moslavine i Ga

ja, a u petom kolu gostovanje kod Mladosti. Prvih pet kola bit će odigrano u samo dva i pol tjedna, nakon čega će se prići uobičajenom vikend tempu. Polusezona završava 20. studenoga utakmicama 15. kola.

 

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba