NK ZELINA

Kišovite odgode

12.11.2016.

KIša i susnježica dodatno su uništili ionako težakj i poplavljen teren, tako da su rano jutros u Klubu odlučili da se utakmice ovog vikenda ne mogu igrati. Pregledom terena potvrđeno je da uvjeti za igru ne postoje.

Stoga su prvo odgođene utakmice prstića i limača koji su trebali u ranom terminu igrati prvenstvene utakmice protiv Gorice. Potom je došla obavijest iz Jastrebarskog da se ni utakmice kadeta i juniore protiv Vinogradara neće igrati.

Mlađi i stariji pioniri su otputovali u veliku Goricu u dilemi, obzirom da je javljeno da se možda ni te utakmice neće igrati, no na kraju su odigrane na terenu s umjetnom travom u vrlo teškim uvjetima. 

Nisu postojali uvjeti ni za odigravanje seniorske utakmice. Prva momčad trebala je igrati s Dinamom, no u kontaktu s povjerenikom lige i momčadi iz Odranskog Obreža odlučeno je da se utakmica ne igra. Novi termin odredit će se naknadno, klubovi su predložili 26.11. Odigrane su samo dvije utakmice, Moslavina je izgubila kod kuće od Poleta (0:1), a Karlovac 1919 je ponizio Radoboj s 9:1.

Sutra (nedjelja) nema utakmica.

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba