NK ZELINA

Zelina ugošćuje Dinamo

24.06.2010.

Tradicionalno prijateljstvo veterana NK Zelina i veterana NK Dinamo Zagreb traje već godinama i svake nas godine počaste barem s jednim susretom, bilo na parketu sportske dvorane, bilo na travnjaku. Prošlog proljeća veterani su utakmicu odigrali uoči posljednjeg prvenstvenog kola protiv Gorice VM, čime su dali svoj doprinos velikom slavlju bijelo crvenih na ulasku u HNL3. Tradicionalno se odazivaju i na finalni dan MNT Zelina, zimskog turnira u dvorani.

Naravno, dinamovci nas uvijek iznenade svojim sastavom, iako je zadovoljstvo ponovo u dresovima vidjeti nekadašnje legende prvoligaškog nogometa, koji i kao veterani aktivno igraju, potpomognuti ponešto mlađim snagama. U posljednjem susretu igrali su Hadžić, Davidović, Matić, Lukačević, Petrović, Papić, Cvitanović... I domaći se pripremaju, iako i oni strateški kriju svoj sastav, no svakako možemo očekivati Severa, Cerovca, Stipića, Pajača, Zmazeka, Nokaja, Kašnara, Jurkina...

Susret se igra na glavnom igralištu Gradskog stadiona u petak (25.lipnja) s početkom u 18 sati. Valja napomenuti da će ova nogometna poslastica imati i humanitarni karakter, jer prihod od ulaznica namijenjen je donaciji za gradnju Dnevnog centra udruge djece i mladih s posebnim potrebama "Srce". Kamen temeljac položen je na Dan Grada, a ova utakmica bit će još jedan prilog izgradnji. Stoga Vas veterani Zeline i Dinama pozivaju na ovu utakmicu, u kojoj ćete osim zadovoljstva nogometa biti u prilici pokazati svoju plemenitost za djecu i mlade s invaliditetom.

     

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba