NK ZELINA

ZELINA - POLET Boro i Ramo za povratak pobjedničkoj seriji

18.05.2018.

 

1:1 - Riveros (9)
2:1 - Riveros (25)
3:1 - Borovčak (65)
4:1 - Borovčak (86)
Iako su se na početku domaći postavili ofanzivno, jedna greška prednost je dala gostima. U devetoj minuti Zlodi je na brzaka iskoristio poklon tridesetak metara od vratiju, zajurišao se i preskočio istrčalog vratara, te uputio u nebranjenu mrežu. Ubrzo se Riveros iskupio za svoju pogrešku, slobodnjak domaćih s desna završava u mnoštvu pred vratima Bradića, uspijevaju gosti nakratko odbiti, no spretno Riveros uzima loptu i kroz trojicu protivnika prizemnim udarcem šalje uz bližu vratnicu u mrežu. Domaći su u prvom dijelu još par puta zaprijetili preko Saeza no neprecizni su bili ti udarci, dok su gosti iz Buševca bili nemaštoviti, jedino je Zlodi još jednom pokušao, no vratar Jurić Bare bio je siguran.
Drugo poluvrijeme počelo je odličnom asistencijom Riverosa za Hrupeca, koji tuče previsoko, no junak utakmice potvrdio se par minmuta kasnije. Lopta oduzeta na lijevoj strani završava na Riverosu koji šalje Borovčaku na rub prostora, ovaj elegantno primiruje loptu i povratno cilja Riverosa koji iz zaleta lijevicom snažno odapinje s kojih 25 metara i nepogrešivo tuče pod prečku, a da Bradić nije stigao ni trepnuti. Potom red dolazi na Borovčaka. Kolar je oduzeo loptu u svom prostoru, poslao preko centra Borovčaku, kojeg gostujuća obrana nije dobro popratila, pa je i vratar istrčao daleko od svoje mreže, a iskusni Borovčak lagano se prošetao do mreže i riješio rezultatski utakmicu, no pred sam kraj još jedna majstorija. Saez s ruba prostora fino nabacuje na rub peterca, Borovčak primiruje loptu prsima i iz poluvoleja gađa u suprotnu malu mrežu. Tako je Zelina zaboravila dva poraza u zagrebu i okrenula se ponovo pobjedničkoj seriji, šteta što je na tekmi bilo tako malo gledatelja, tek pedesetak.

1:1 - Riveros (9)

2:1 - Riveros (25)

3:1 - Borovčak (65)

4:1 - Borovčak (86)

 

Iako su se na početku domaći postavili ofanzivno, jedna greška prednost je dala gostima. U devetoj minuti Zlodi je na brzaka iskoristio poklon tridesetak metara od vratiju, zajurišao se i preskočio istrčalog vratara, te uputio u nebranjenu mrežu. Ubrzo se Riveros iskupio za svoju pogrešku, slobodnjak domaćih s desna završava u mnoštvu pred vratima Bradića, uspijevaju gosti nakratko odbiti, no spretno Riveros uzima loptu i kroz trojicu protivnika prizemnim udarcem šalje uz bližu vratnicu u mrežu.

Domaći su u prvom dijelu još par puta zaprijetili preko Saeza no neprecizni su bili ti udarci, dok su gosti iz Buševca bili nemaštoviti, jedino je Zlodi još jednom pokušao, no vratar Jurić Bare bio je siguran.

Drugo poluvrijeme počelo je odličnom asistencijom Riverosa za Hrupeca, koji tuče previsoko, no junak utakmice potvrdio se par minmuta kasnije. Lopta oduzeta na lijevoj strani završava na Riverosu koji šalje Borovčaku na rub prostora, ovaj elegantno primiruje loptu i povratno cilja Riverosa koji iz zaleta lijevicom snažno odapinje s kojih 25 metara i nepogrešivo tuče pod prečku, a da Bradić nije stigao ni trepnuti.

Potom red dolazi na Borovčaka. Kolar je oduzeo loptu u svom prostoru, poslao preko centra Borovčaku, kojeg gostujuća obrana nije dobro popratila, pa je i vratar istrčao daleko od svoje mreže, a iskusni Borovčak lagano se prošetao do mreže i riješio rezultatski utakmicu, no pred sam kraj još jedna majstorija. Saez s ruba prostora fino nabacuje na rub peterca, Borovčak primiruje loptu prsima i iz poluvoleja gađa u suprotnu malu mrežu.

Tako je Zelina zaboravila dva poraza u Zagrebu i okrenula se ponovo pobjedničkoj seriji, šteta što je na tekmi bilo tako malo gledatelja, tek pedesetak.

 

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba