NK ZELINA

ZELINA - CROATIA Osveta za jesenski poraz

19.05.2018.

 

1:0 - Borovčak (22)
2:0 - Riveros (69)
3:0 - Saez (92)
Praznik rada poklopio se s praznikom nogometa u Svetom Ivanu Zelini. Zelinčani su napunili tribinu gradskog stadiona i mogu biti zadovoljni viđenom borbenom, brzom i zanimljivom utakmicom, u kojoj su obje momčadi svim raspoloživim snagama tražile svoj uspjeh, no Zelina je u ovom trenutku pokazala više i zasluženo slavila u velikom derbiju. Početak je pripao gostima, zaprijetili su prvo Lukić, potom Gamilec i Grežina, a primirio ih je Borovčak u 22. minuti. Ubačaj iz kuta završio je pred vratima, Borovčak je među trojicom plavih iz peterca zaresao mrežu. Unatoč dominaciji domaćina, susjedi iz Hrastja se ne predaju, pokušao je Gusković solo prodorom, no Jurić - Bare je bio siguran, s druge strane brzi je prodorima napadao Saez, no ne uspijeva biti precizan. Pižir je nakon par napada probao iz slobodnjaka, no ni to nije uspjelo.
U nastavku pritisak Croatije nije urodio plodom, brzo je lopta putovala s jedne strane na drugu, a u 52. minuti vrli napad opdradio je Pižir projurivši lijevom stranom, no u prostoru zakačio ga je Rajić. Lukićev udarac s bijele točke domaći vratar odbija, a ponovni udarac Croatije Mikulinec odbacuje daleko od vratiju. Veliki problem za goste bio je okretni i brzi Riveros koji je svoje odlično izdanje okrunio pogotkom u 69. minuti. Posavec je probio po desnom boku, prizemnu poslao u peterac, odakle tuče Saez, no odbija Malogorski, puno igrača pokušava riješiti loptu, no tada utrčava Riveros i finim prizemnim udarcem posprema u desnu stranu mreže. Kada se već očekivao kraj odlične utakmice, Zelina je zaokružila svoju pobjedu i trećim pogotkom. Ovčar je osvojio desnu stranu, precizno centrirao u peterac, a Saez u naletu zakotrljao iza Malogorskog za 3:0 i kraj prigorskog praznika nogometa, na zadovoljstvo oko šest stotina gledatelja na tribini. Zelina je tako došla do brojek sedam, može li osma, pokazat će slijedeći susret u samoborskom kraju...

1:0 - Borovčak (22)

2:0 - Riveros (69)

3:0 - Saez (92)

Praznik rada poklopio se s praznikom nogometa u Svetom Ivanu Zelini. Zelinčani su napunili tribinu gradskog stadiona i mogu biti zadovoljni viđenom borbenom, brzom i zanimljivom utakmicom, u kojoj su obje momčadi svim raspoloživim snagama tražile svoj uspjeh, no Zelina je u ovom trenutku pokazala više i zasluženo slavila u velikom derbiju.

Početak je pripao gostima, zaprijetili su prvo Lukić, potom Gamilec i Grežina, a primirio ih je Borovčak u 22. minuti. Ubačaj iz kuta završio je pred vratima, Borovčak je među trojicom plavih iz peterca zaresao mrežu. Unatoč dominaciji domaćina, susjedi iz Hrastja se ne predaju, pokušao je Gusković solo prodorom, no Jurić - Bare je bio siguran, s druge strane brzi je prodorima napadao Saez, no ne uspijeva biti precizan. Pižir je nakon par napada probao iz slobodnjaka, no ni to nije uspjelo.

 

U nastavku pritisak Croatije nije urodio plodom, brzo je lopta putovala s jedne strane na drugu, a u 52. minuti vrli napad opdradio je Pižir projurivši lijevom stranom, no u prostoru zakačio ga je Rajić. Lukićev udarac s bijele točke domaći vratar odbija, a ponovni udarac Croatije Mikulinec odbacuje daleko od vratiju.

Veliki problem za goste bio je okretni i brzi Riveros koji je svoje odlično izdanje okrunio pogotkom u 69. minuti. Posavec je probio po desnom boku, prizemnu poslao u peterac, odakle tuče Saez, no odbija Malogorski, puno igrača pokušava riješiti loptu, no tada utrčava Riveros i finim prizemnim udarcem posprema u desnu stranu mreže. Kada se već očekivao kraj odlične utakmice,

 

Zelina je zaokružila svoju pobjedu i trećim pogotkom. Ovčar je osvojio desnu stranu, precizno centrirao u peterac, a Saez u naletu zakotrljao iza Malogorskog za 3:0 i kraj prigorskog praznika nogometa, na zadovoljstvo oko šest stotina gledatelja na tribini.

 

Zelina je tako došla do brojek sedam, može li osma, pokazat će slijedeći susret u samoborskom kraju...

 

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba