NK ZELINA

Snijeg odgađa prvenstvo

04.03.2018.

Zima je pred svoj kraj pokazala zube. Sibirske hladnoće, obilni snijeg, ledena kiša, jak sjeverac... sve su to prirodne nedaće koje su poremetile natjecateljski kalendar u svim nogometnim ligama, pa su i neke tekme prve lige odgađane, a što se naše lige tiče, kompletno 16. kolo koje je po rasporedu 3. i 4. ožujka je odgođeno za slijedeći mjesec.

Iako se vrijeme stabiliziralo, upitno je odigravanje i 17. kola, barem na nekim igralištima. Snijegom prekriveni tereni s nemogućnošću brzog otapanja i isušivanmja dovode u pitanje odigravanje druge proljetne serije, jer proljeće još nije na vidiku. Stoga su na muci i gradski rivali Zelina i Croatia, koji bi trebali igrati 10. ožujka na Gradskom stadionu, a sutrašnjim pregledom bit će utvrđeno da li je to moguće.

Jer, i da se teren prisilno očisti, pitanje je kakvi bi uvjeti bili za igru, obzirom da bi teren i nakon čišćenja bio izrazito neuvjetan zbog velike količine vode i mekoće. Možda bi najbolje bilo odgoditi i to kolo, kako bi se tereni mogli pripremiti za normalno igranje. Jer, odigravanjem bi se, smatramo, napravila velika šteta, a tereni se ne bi mogli oporaviti ni u slijedećih nekoliko tjedana. A sam derbi ne bi bio derbi, već muka, prvotno za sudionike. Ako bi sudac i dozvolio igranje.

Vidjet ćemo.

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba