NK ZELINA

SAVA - ZELINA Kako ne bi mogla osma!? I to s tricom

19.05.2018.

 

0:1 - Saez (25)
0:2 - Kolar (34)
0:3 - Ovčar (58)
Nakon deset proljetnih kola, Zelina je iznenadila čak i svoje navijače, jer nanizati osam pobjeda u dva niza graniči s čudom obzirom na tanki popis momčadi, koji je dodatno okrnjen ozlijeđenim igračima. I dalje su četvorica izvan stroja (Zubić, Pajač, Medverec, Zmazek), pa su u Strmcu Samoborskom morali u igru i prvići. Svoj debi u ovoj je sezoni imao vratar Nikola Posavec, a po prvi puta je za seniore odigrao Alan Pukšec, uz ulaske i Raića i Faletara. I nisu razočarali. Iako je Zelina tada već imala tri pogotka na svojoj strani, dodatni hendikep je bio i teška ozljeda Kolara, koji je iznešen s terena, a umjesto njega je u 50. minuti ušao Falcon. Ozljedu je pretrpio i Riveros, kojeg je zamijenio Pukšec, a udarac je dobio i prvi vratar Jurić - Bare, koji je nastavio braniti, no pred kraj i njega je trener zamijenio Posavcem.
U 25. minuti pao je prvi pogodak, Saez je učinio ono što zna dobro činiti, a svoj pogodak poklonio je našem vrataru koji je toga dana imao rođendan. Nesretni Kolar igrao je odlično, a svoj posebni naboj protiv svojih Samoboraca nagradio je pogotkom za 0:2 u 34. minuti, no šteta da se baš u okršaju sa svojim samoborcem tako teško ozljedio da je morao napustiti igru, a vjerojatno ga čeka i operacija. Uz već opisane ozljede koje su obilježile ovu tekmu, tu je i potvrda boljih na terenu u 58. minuti kada je sve zatvorio pogotkom Ovčar. Dalje je Zelina sigurno držala igru i rezultat, pa su svi igrači s klupe završili u igri, što je trebala biti radosnica ovog susreta, no zasjenile su to ozljede naših Lavova...

0:1 - Saez (25)

0:2 - Kolar (34)

0:3 - Ovčar (58)

 

Nakon deset proljetnih kola, Zelina je iznenadila čak i svoje navijače, jer nanizati osam pobjeda u dva niza graniči s čudom obzirom na tanki popis momčadi, koji je dodatno okrnjen ozlijeđenim igračima. I dalje su četvorica izvan stroja (Zubić, Pajač, Medverec, Zmazek), pa su u Strmcu Samoborskom morali u igru i prvići.

Svoj debi u ovoj je sezoni imao vratar Nikola Posavec, a po prvi puta je za seniore odigrao Alan Pukšec, uz ulaske i Raića i Faletara. I nisu razočarali. Iako je Zelina tada već imala tri pogotka na svojoj strani, dodatni hendikep je bio i teška ozljeda Kolara, koji je iznešen s terena, a umjesto njega je u 50. minuti ušao Falcon. Ozljedu je pretrpio i Riveros, kojeg je zamijenio Pukšec, a udarac je dobio i prvi vratar Jurić - Bare, koji je nastavio braniti, no pred kraj i njega je trener zamijenio Posavcem.

U 25. minuti pao je prvi pogodak, Saez je učinio ono što zna dobro činiti, a svoj pogodak poklonio je našem vrataru koji je toga dana imao rođendan. Nesretni Kolar igrao je odlično, a svoj posebni naboj protiv svojih Samoboraca nagradio je pogotkom za 0:2 u 34. minuti, no šteta da se baš u okršaju sa svojim samoborcem tako teško ozljedio da je morao napustiti igru, a vjerojatno ga čeka i operacija. Uz već opisane ozljede koje su obilježile ovu tekmu, tu je i potvrda boljih na terenu u 58. minuti kada je sve zatvorio pogotkom Ovčar.

Dalje je Zelina sigurno držala igru i rezultat, pa su svi igrači s klupe završili u igri, što je trebala biti radosnica ovog susreta, no zasjenile su to ozljede naših Lavova...

 

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba