NK ZELINA

Prozivka u Zelini

09.07.2012.

Danas su seniori Zeline odradili prvi trening u novoj sezoni. Uoči treninga, na prozivci se igračima obratio predsjednik kluba Vlado Žigrović, koji je prije svega pozdravio u ime Uprave kluba igrače, koji su osvojili naslov prvaka 3. Hrvatske nogometne lige zapad i plasman u nacionalni kup, a koje očekuje novi izazov u drugoligaškom natjecanju. Također, na prozivci su upoznati novi igrači, kao i igrači, koji će u probnom razdoblju ciklusa pokušati se nametnuti stručnom stožeru i osigurati bijelo crveni dres.
Promjene su i u stručnom kadru. Trener Zeline ostaje Dražen Biškup, a njegov prvi asistent od danas je Branko Lađević, iskusni licencirani trener, koji je u Zelinu došao iz Podravine,  a bio je prvi pomoćnik Toplaku u NK Varaždinu. Lađević je zamijenio Vladimira Severa, koji je prošle sezone bio drugi trener Zeline. Trener vratara ostaje i dalje Anđelko Antolić.
Predsjednik Žigrović je novim igračima predstavio i klupske dužnosnike, koji će biti na raspolaganju igračima. Uz 12 "prošlosezonskih" igrača, na prvom treningu našlo se još dvadesetak novih, neki kao ciljana pojačanja, neki na selekciji u kojoj će stručni stožer donijeti odluku u konačnoj postavi za jesenski start prvenstva. Na pripreme je pozvano i pet juniora Zeline, pred kojima je veliki izazov u pokušaju da se izbore za ulazak među najbolje.
Trener Biškup je predstavljajući svoj program priprema, naglasio da će one biti sadržajne i teške, ali i da je izazov pred Zelinom velik, jer u novom rangu momčad mora opravdati svoj plasman, što znači da se od momčadi očekuje značajna uloga u nastupajućem prvenstvu, a to je svakako opstanak u sigurnoj zoni. Pripremni ciklus uključivat će svakodnevni trenažni proces, a odmah po selekciji i s dvostrukim programom. Zelina će odigrati osam prijateljskih utakmica, prvu protiv Hrvatskog Dragovoljca 18. srpnja.
Nakon prozivke, uslijedio je devedesetminutni radni trening, čime su i službeno započele pripreme za novu sezonu.

 

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba