NK ZELINA

Potop dan nakon kiše

06.04.2010.

Tko bi očekivao ovakav potop na Zelinskom stadionu samo dan nakon obilne kiše, koja je prijetila potapljanjem travnjaka. Sunce i vjetar barem su malo osušili teren, ali ne i mrežu domaćih, koja se oznojila nakon četiri trešnje uslijed pogodaka raspucanih Riječana. Taktički su gosti savršeno izgradili svoj nastup u Zelini, osvajali teren i svojom igrom potisnuli bijelo crvene, koji su se kako je utakmica odmicala sve više gubili. Nekoliko pokušaja s naše strane blijedo je svijetlo na učinak u ovom susretu.

Zelina je izgubila prvi susret u ovoj sezoni na svom travnjaku, mnogi ni ne pamte kada se to dogodilo, ali jednom je i takav ishod morao doći. Stvar je samo što to malo tko je očekivao od Orijenta, pogotovo pred tri zahtjevne utakmice s vodećom trojkom na tablici. Kako su Riječani uspjeli tako efikasno slomiti igru Zeline, teško je reći, no već na početku vidjelo se da ne sluti na dobro.

Prvo poluvrijeme još kako tako, no nakon pogotka Šuškovića za izjedančenje 1.1 na samom početku drugog dijela, utakmica se prelomila do kraja, gosti preuzeli kompletan teren i samo tri minute nakon izjednačenja ponovo poveli, da bi u slijedećih dvadeset minuta stekli nedostižnu prednost, a kada je Ćorić promašio kazneni udarac, priči je bio kraj. Semafor je stao na 1:4. U gostima su naši gubili s minimalnih 1:0 i dosta problema, ali najuvjerljiviji poraz u sezoni doživjeti na svom travnjaku, stvar je za zamisliti. Svakako najlošije izdanje naših igrača do sada. Zaboraviti što prije i okrenuti se Gorici. Jedino pametno.

 

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba