NK ZELINA

Petarda za kraj priprema

23.08.2015.

dp 150823

Kišoviti blagdani natopili su teren na stadionu, pa je generalka odigrana na terenu u Krečavelu, kako bi se glavna trava sačuvala za prvu službenu utakmicu slijedećeg tjedna protiv Mladosti.
Najveći dio utakmice odigrala je postava od koje se očekuje odgovornost za prvenstvene zadatke, a uz pozitivne utiske, još malo treba poraditi na nesebičnosti i pravovremenog reagiranja. Dobitak je i konačno prepoznavanje Hrupeca prema mreži, ovoga puta konkretizirao je mnoge svoje pokušaje iz dosadašnjih utakmica. Linije su posložene i djeluju dobro i obečavajuće, naravno uz potpuni angažman svakog pojedinca unutra momčadi te pravovremen suradnje. Prvih pola sata nije ponudilo nekih izrazitijih prilika i akcija, no kada je u igru ušla "službena" lopta, sve je počelo dobivati svoje prave obrise, tečnije protoke i konkretnije napade. Prvi je mrežu načeo Mikulinec zaključivši efektno akciju Zeline koja je počela sa sredine, a završila na nogi Mike, potom i u mreži. Samo minutu kasnije strijelac prvog asistirao je za drugi gol. Odlično je Mika odradio akciju po boku, dubinskom loptom naciljao Maroševića u sredinu, a Mara fino naciljao iza vratara Vinceka. 
U drugom dijelu pogodak je donijela suradnja Kovačevića i Maroševića. S desna je Kova precizno centrirao, a Mara glavom pogodio za 3:0. Potom bilježimo i dobru, ali neuspješnu akciju gostiju. Perić se našao jedan na jedan sa Pintarom, Kova je blokirao nakratko, no dolazi lopta ponovo Periću na nogu, pokušaj prebacivanja vratara uspiejva, ali prebacuje i mrežu. Pokušava i ptičar neuspješno. 
Za četvrti pogodak pobrinuo se Kova, koji je napadao vrata, no na desnoj vratnici ga Slivar zaustavlja nepropisno, pa sudac označava kreč. Hrupec je odmjereno naciljao i pogodio. Konačan rezultat postavlja Hrupec, koji je na ovom susretu potvrdio se u puno boljem izdanju, a okrunio je to finim udarcem s desna u suprotni kraj mreže Kloštra.
Posljednjeg tjedna priprema proteći će u uigravanju za prvi prvenstveni zadatak u subotu protiv petrinjske Mladosti.

Kišoviti blagdani natopili su teren na stadionu, pa je generalka odigrana na terenu u Krečavelu, kako bi se glavna trava sačuvala za prvu službenu utakmicu slijedećeg tjedna protiv Mladosti.

Najveći dio utakmice odigrala je postava od koje se očekuje odgovornost za prvenstvene zadatke, a uz pozitivne utiske, još malo treba poraditi na nesebičnosti i pravovremenog reagiranja. Dobitak je i konačno prepoznavanje Hrupeca prema mreži, ovoga puta konkretizirao je mnoge svoje pokušaje iz dosadašnjih utakmica. Linije su posložene i djeluju dobro i obečavajuće, naravno uz potpuni angažman svakog pojedinca unutar momčadi te pravovremene suradnje. Prvih pola sata nije ponudilo nekih izrazitijih prilika i akcija, no kada je u igru ušla "službena" lopta, sve je počelo dobivati svoje prave obrise, tečnije protoke i konkretnije napade. Prvi je mrežu načeo Mikulinec zaključivši efektno akciju Zeline koja je počela sa sredine, a završila na nogi Mike, potom i u mreži. Samo minutu kasnije strijelac prvog asistirao je za drugi gol. Odlično je Mika odradio akciju po boku, dubinskom loptom naciljao Maroševića u sredinu, a Mara fino naciljao iza vratara Vinceka. 

U drugom dijelu pogodak je donijela suradnja Kovačevića i Maroševića. S desna je Kova precizno centrirao, a Mara glavom pogodio za 3:0. Potom bilježimo i dobru, ali neuspješnu akciju gostiju. Perić se našao jedan na jedan sa Pintarom, Kova je blokirao nakratko, no dolazi lopta ponovo Periću na nogu, pokušaj prebacivanja vratara uspijeva, ali prebacuje i mrežu. Pokušava i Ptičar neuspješno. 

Za četvrti pogodak pobrinuo se Kova, koji je napadao vrata, no na desnoj vratnici ga Slivar zaustavlja nepropisno, pa sudac označava kreč. Hrupec je odmjereno naciljao i pogodio. Konačan rezultat postavlja Hrupec, koji se na ovom susretu potvrdio u puno boljem izdanju, a okrunio je to finim udarcem s desna u suprotni kraj mreže Kloštra.

Posljednjeg tjedna priprema proteći će u uigravanju za prvi prvenstveni zadatak u subotu protiv petrinjske Mladosti.

ZELINA - KLOŠTAR 5:0 (2:0)
SV.IVAN ZELINA - igralište Krečaves. Gledatelja: 30. Sudac: Ivica Jakopic. Pomoćnici: Dukarić, Kršak
ZELINA: Pintar, Posavec, Primorac, Mladiček, Vojnović, Mikulinec, Đurec, Ovčar, Krezo, Hrupec, Marošević (još su igrali: Kralj, Kovačić, Zmazek, Batarilo, Salajpal, Černetić, Kašnar). TRENER: Vladimir Sever
KLOŠTAR: Vincek, Ptičar, Sraka, Slivar, M. Špajaček, M. Drča, D. Drča, D. Špajaček, Perić, Vidović, Brebrić (još su igrali: Krezo, Nadarević, Mucić, Levar, Pletečki, Hegol, Očić). TRENER: Ivan Žaja
STRIJELCI: 1:0 - Mikulinec (40), 2:0 - Marošević (41), 3:0 - Marošević (60), 4:0 - Hrupec (62-11m), 5:0 - Hrupec (80)

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba