NK ZELINA

Opet na svom travnjaku

26.03.2010.

U protekla dva gostovanja, Zelina je uspjela ostvariti samo bod. nakon remija u Rovinju, iz Novalje su otišli bijelo crveni kratkih rukava, iako je na otoku bilo vjetrovito. U petom proljetnom kolu, očekuje nas druga utakmica na Gradskom stadionu, koji je još uvijek neosvojena tvrđava, čiji branitelji odolijevaju svim protivnicima. Takvim ishodom nadaju se i protiv današnjeg suparnika Rudara.  

Klub iz rudarskog grada Labina u jesenskom dijelu prvenstva slavio je na svom terenu 2:0 i uz gostovanje u susjednom Vrbovcu, bio je to najuvjerljiviji poraz Zeline u prvom dijelu sezone. Ostala tri poraza bila su minimalna rezultatom 1:0 i s nedostatkom sportske sreće. Uzvrat s Rudarom, kojemu situacija na tablici nije baš blistava, trebao bi donijeti tri boda, kako bi se oporavak nakon dva neuspjela kola mogao pozitivno odraziti na sliejdeće susrete. Prvi korak je učinjen u Kutini, gdje je drugoligaš Moslavina potopljen istim rezultatom kao i Maksimir u prvom proljetnom kolu. Zelinu nakon Rudara u zgusnutom ritmu očekuje putovanje u Senj na Veliki petak, a već u utorak dolazi Orijent. Zato bi dobar rezultat danas donio dobar odskok za te susrete.

Nadamo se dobrom i mirnom proljetnom vremenu, kako bi tribine Gradskog stadiona bile popunjene kao i u dosadašnjim domaćim utakmicama, a naravno kao i na svakoj dosadašnjoj i na ovoj će navijači vidjeti nešto novo.

Vodeća trojka odlazi put mora. HAŠK gostuje u derbiju kola kod neugodnog i opasnog Grobničana, Gorica u Poreču želi igru bolju od dosadašnje, a Vrapče ima možda najteži zadatak u Crikvenici. Špansko sušno razdoblje želi bodovno popraviti protiv Istre, a Maksimir u velikoj želji za trobodom ima prepreku u Orijentu, koji stiže na Oboj. Rovinj igra s Novaljom, a jedinstvo protiv Medulina 1921, dok dan kasnije igraju Vrbovec i Nehaj, a obzirom da susjedi imaju problema s travnjakom, igrat će se na umjetnoj travi.

 

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba