NK ZELINA

Opet na svom travnjaku

26.03.2010.

U protekla dva gostovanja, Zelina je uspjela ostvariti samo bod. nakon remija u Rovinju, iz Novalje su otišli bijelo crveni kratkih rukava, iako je na otoku bilo vjetrovito. U petom proljetnom kolu, očekuje nas druga utakmica na Gradskom stadionu, koji je još uvijek neosvojena tvrđava, čiji branitelji odolijevaju svim protivnicima. Takvim ishodom nadaju se i protiv današnjeg suparnika Rudara.  

Klub iz rudarskog grada Labina u jesenskom dijelu prvenstva slavio je na svom terenu 2:0 i uz gostovanje u susjednom Vrbovcu, bio je to najuvjerljiviji poraz Zeline u prvom dijelu sezone. Ostala tri poraza bila su minimalna rezultatom 1:0 i s nedostatkom sportske sreće. Uzvrat s Rudarom, kojemu situacija na tablici nije baš blistava, trebao bi donijeti tri boda, kako bi se oporavak nakon dva neuspjela kola mogao pozitivno odraziti na sliejdeće susrete. Prvi korak je učinjen u Kutini, gdje je drugoligaš Moslavina potopljen istim rezultatom kao i Maksimir u prvom proljetnom kolu. Zelinu nakon Rudara u zgusnutom ritmu očekuje putovanje u Senj na Veliki petak, a već u utorak dolazi Orijent. Zato bi dobar rezultat danas donio dobar odskok za te susrete.

Nadamo se dobrom i mirnom proljetnom vremenu, kako bi tribine Gradskog stadiona bile popunjene kao i u dosadašnjim domaćim utakmicama, a naravno kao i na svakoj dosadašnjoj i na ovoj će navijači vidjeti nešto novo.

Vodeća trojka odlazi put mora. HAŠK gostuje u derbiju kola kod neugodnog i opasnog Grobničana, Gorica u Poreču želi igru bolju od dosadašnje, a Vrapče ima možda najteži zadatak u Crikvenici. Špansko sušno razdoblje želi bodovno popraviti protiv Istre, a Maksimir u velikoj želji za trobodom ima prepreku u Orijentu, koji stiže na Oboj. Rovinj igra s Novaljom, a jedinstvo protiv Medulina 1921, dok dan kasnije igraju Vrbovec i Nehaj, a obzirom da susjedi imaju problema s travnjakom, igrat će se na umjetnoj travi.

 

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba