NK ZELINA

Krenule pripreme Zeline

20.07.2011.

Krenulo je. U ponedjeljak 18. srpnja u 18 sati ponovo se okupila seniorska ekipa NK Zelina na prozivci, kojom započinju pripreme za novu prvenstvenu sezonu u zapadnoj trećoj ligi, u kojoj će Zelina u najmanju ruku braniti aktualnu treću poziciju. Na prozivku su se odazvali svi igrači, koji su ostali vjerni bijelo crvenom dresu. U ljetnom prijelazu klub su napustili Krešimir Hasnek, koji je otišau u SSV Ulm 1846, Tomilsav Medved i Alen Gluhak (povratak u NK Varaždin), Ivan Rančić, Filip Oroz (Rugvica), Ivan Babić (Croatia Sesvete), Matija Dandić Dražen Malecki, koji se vratio u Vukovar 91, a iz ekipe je izašao i kapetan Edin Mujčin, no i dalje u bijelo crvenom dresu.

-Zadovoljstvo mi je što na ovom prvom okupljanju naše seniorske momčadi mogu predstaviti i novog trenera Zeline, od današnjeg prvog treninga to je gospodin Edin Mujčin. - kratko je na prozivci uz pozdrav dobrodošlice novog stratega predstavio predsjednik kluba Vlado Žigrović, koji je "staroj" ekipi još jednom čestitao na odličnom plasmanu u prošloj sezoni, a novima poželio puno sreće u pokušaju da se izbore za ulazak u momčad. Sudeći prema jakosti novog sastava, koji će u prvom dijelu priprema biti još iskristaliziran, Zelina će ove jeseni imati visoko postavljenu ljestvicu očekivanja, na samom vrhu tablice zapadne lige, poručio je predsjednik Žigrović.

-Vjerujem u ovu momčad i veliku večinu igrača vrlo dobro poznajem, tako da bi naša suradnja trebala biti obostrana. Pokušat ću ostvariti očekivanja Uprave, ali i Vas i sebe samog o visokom plasmanu Zeline u narednom prvenstvu. Očekujem Vašu pomoć na početku mog trenerskog poziva - kratko je izrekao novi trener Mujčin. Komentari i reakcije igrača su više nego pozitivne, i svi su jedinstvenog razmišljanja da je Deda najbolje rješenje za Zelinu u ovom trenutku, jer će najbolje nastaviti odličnu školu dosadašnjeg trenera Valentina Barišića. Prvi suradnik, mentor i asistent Mujčinu će biti trener Željko Majcen.

-Vjerujem da ćemo zajedno napraviti puno, stoga apeliram na igrače da budu podrška novom treneru i da mu olakšaju njegov novi posao, za koji je spreman, kompetentan i znanjem potkovan. - obratio se igračima Majcen uz najavu pripremnog ciklusa Zeline, koji će sadržavati deset utakmica, a tijekom priprema od igrača je zatražio red, rad i disciplinu. Trener Mujčin još je dodao:

-Atmosfera u svlačionici Zeline bila je do sada fantastična, uzorna i poticajna. To želim i nadalje, a svako narušavanje discipline i ove pozitivne atmosfere najoštrije ćemo sankcionirati.

Nakon kratke prozivke i predstavaljanja novih igrača u selekciji, odrađen je i prvi trening, u koji su igrači (zajedno s trenerom) ušli u maksimalnom tempu, a već nakon prvog treninga uočena je oštra konkurencija za svaku poziciju u novoj momčadi...

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba