NK ZELINA

Krenule pripreme Zeline

20.07.2011.

Krenulo je. U ponedjeljak 18. srpnja u 18 sati ponovo se okupila seniorska ekipa NK Zelina na prozivci, kojom započinju pripreme za novu prvenstvenu sezonu u zapadnoj trećoj ligi, u kojoj će Zelina u najmanju ruku braniti aktualnu treću poziciju. Na prozivku su se odazvali svi igrači, koji su ostali vjerni bijelo crvenom dresu. U ljetnom prijelazu klub su napustili Krešimir Hasnek, koji je otišau u SSV Ulm 1846, Tomilsav Medved i Alen Gluhak (povratak u NK Varaždin), Ivan Rančić, Filip Oroz (Rugvica), Ivan Babić (Croatia Sesvete), Matija Dandić Dražen Malecki, koji se vratio u Vukovar 91, a iz ekipe je izašao i kapetan Edin Mujčin, no i dalje u bijelo crvenom dresu.

-Zadovoljstvo mi je što na ovom prvom okupljanju naše seniorske momčadi mogu predstaviti i novog trenera Zeline, od današnjeg prvog treninga to je gospodin Edin Mujčin. - kratko je na prozivci uz pozdrav dobrodošlice novog stratega predstavio predsjednik kluba Vlado Žigrović, koji je "staroj" ekipi još jednom čestitao na odličnom plasmanu u prošloj sezoni, a novima poželio puno sreće u pokušaju da se izbore za ulazak u momčad. Sudeći prema jakosti novog sastava, koji će u prvom dijelu priprema biti još iskristaliziran, Zelina će ove jeseni imati visoko postavljenu ljestvicu očekivanja, na samom vrhu tablice zapadne lige, poručio je predsjednik Žigrović.

-Vjerujem u ovu momčad i veliku večinu igrača vrlo dobro poznajem, tako da bi naša suradnja trebala biti obostrana. Pokušat ću ostvariti očekivanja Uprave, ali i Vas i sebe samog o visokom plasmanu Zeline u narednom prvenstvu. Očekujem Vašu pomoć na početku mog trenerskog poziva - kratko je izrekao novi trener Mujčin. Komentari i reakcije igrača su više nego pozitivne, i svi su jedinstvenog razmišljanja da je Deda najbolje rješenje za Zelinu u ovom trenutku, jer će najbolje nastaviti odličnu školu dosadašnjeg trenera Valentina Barišića. Prvi suradnik, mentor i asistent Mujčinu će biti trener Željko Majcen.

-Vjerujem da ćemo zajedno napraviti puno, stoga apeliram na igrače da budu podrška novom treneru i da mu olakšaju njegov novi posao, za koji je spreman, kompetentan i znanjem potkovan. - obratio se igračima Majcen uz najavu pripremnog ciklusa Zeline, koji će sadržavati deset utakmica, a tijekom priprema od igrača je zatražio red, rad i disciplinu. Trener Mujčin još je dodao:

-Atmosfera u svlačionici Zeline bila je do sada fantastična, uzorna i poticajna. To želim i nadalje, a svako narušavanje discipline i ove pozitivne atmosfere najoštrije ćemo sankcionirati.

Nakon kratke prozivke i predstavaljanja novih igrača u selekciji, odrađen je i prvi trening, u koji su igrači (zajedno s trenerom) ušli u maksimalnom tempu, a već nakon prvog treninga uočena je oštra konkurencija za svaku poziciju u novoj momčadi...

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba