NK ZELINA

Zelina kandidat za kamp HNS-a

06.08.2012.

Hrvatski nogometni savez objavio je popis ponuda za izgradnju nogometnog kampa za potrebe nacionalnih selekcija. Nakon što se razmotre sve ponude, krovna kuća hrvatskog nogometa  donijet će odluku u izgradnji nogometnog kampa. Među 16 ponuda je i ponuda gradonačelnika Svetog Ivana Zeline, čime je i naš grad postao službenim kandidatom za izgradnju sportskog- rekreacijskog kompleksa. Budući kompleks gradio bi se, ukoliko bi ponuda Zeline bila izabrana, na prostoru Športsko rekreacijskog centra, odnosno na području nekadašnjih bazena, a prednost je što je taj prostor odmah uz Gradski stadion i već postojeća igrališta. Za ponuđeno područje već je uređena komunalna infrastruktura, što je još jedna prednost ove ponude, jer radovi bi mogli početi ubrzo po donošenju odluke o gradnji. Ne treba ni spominjati što bi izgradnja ovakvog kompleksa značila za razvoj sporta i turizma u našem kraju.
Uz Zelinu, kandidaturu je predalo još 15 ponuđača. To su: Sportski centar Lučko, Aqua Diamantum u Adamovcu nedaleko Sesveta, zatim Varaždinske toplice, Baška Voda i Makarska na prijedlog Splitsko-dalmatinske županije, Lipik, Imotski, Vodnjan, Sv. Ivan Zelina, Vrbovsko, Delnice, a lokacije su ponudili i odvjetnik Matko Pavić kao opunomoćenik Benediktinki iz Zadra u Petrčanima, odvjetnik Hrvatske salezijanske provincije Dragan Škarica u dvorcu Dioš blizu Daruvara, NK Župa Dubrovačka, gradonačelnik Biograda na moru, župan Primorsko-goranski u općinama Čavle i Delnice te Vigra - projekt na lokaciji 160 km od Zagreba.
Prednost Svetog Ivana Zeline kao kandidata za nogometni kamp je i izuzetna blizina i povezanost s gradom Zagrebom, te odlična prometna povezanost, odnosno brzi dolazak s aerodroma, iz Zagreba i drugih krajeva Hrvatske, te odlična povezanost s Europom.

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba