NK ZELINA

Vrapče vratilo Zelini za jesen

20.03.2011.

U Rovinju je Gluhak u prvoj minuti bio u prilici usmjeriti utakmicu na stranu Zeline, sada protiv Vrapča u takvoj je prilici bio Mesec. U 3' korner Dominovića na Mujčina koji fino centrira na Meseca pred vratima, no pokušaj glavom ne odlazi u pravom smjeru. Par minuta kasnije Babić ne reagira koncentrirano i njegov pokušaj završava desno od vratiju. Do vodstva domaći dolaze u 26' u brzom prodoru Cigrovskog koji tuče u desnu stranu mreže.
Prvu dionicu odlično je odigrao Peco, sve do 30', kada mu sudac pokazuje prvi žuti karton, a devet minuta kasnije i drugi zbog oštrog starta, pa zelina do kraja susreta igra s igračem manje. Odmah nakon prve opomene, Peco je odlično nabacio s desna Mesecu, koji je pred golom pokušao glavom, no njegovu namjeru skida domaći vratar Šimunić. Bila je to najljepša prilika na susretu.
Lijepa akcija Zeline i u 50' prvo preko Meseca, koji odlično prodire po sredini i odmjereno tuče, a obranjenu loptu prihvaća Jonjić, koji pokušava još jednom, no bez uspjeha. Prilika je bilo i na strani žuto plavih, no Kranjčec je suvereno branio svoju mrežu.

Najizglednija je bila prilika Trgovčevića u 67', nakon mini presinga, u kojoj efikasnost pred Domagojevim vratima nije urodila plodom. Po teškom i blatnom terenu nije se tijekom susreta razvijala kontinuirana igra, uz puno prekida i sudačkih opomena, prema očekivanjima, utakmica je bila tvrda i bez obzira na pogotke, siromašna pogotcima. Vrapče se tako revanširalo Zelini za poraz u jesenskom dijelu, kada je susret završio istim rezultatom za domaćina. U redovima bijelo crvenih nedostajali su Maslač i Medved i to se osjetilo.

 

 

VRAPČE - ZELINA 1:0 (1:0)
ZAGREB - Igralište Vrapče Gledatelja: 150
SUDAC: Ivan Kumpar. Pomoćni: Mrkoci, Tuđa Teren: blatnjav
VRAPČE: Šimunić, Belak, Panza, Miloš, Mišković, Musa, Halužan, Cigrovski (65-Horvat), Bešlić, Cetina, Trgovčević (82-Hodalj) Trener: Denis Bezer
ZELINA: Kranjčec, Peco, Malecki, Gluhak, Kotarski, Mladiček, Dominović (88-Bingula), Mesec, Jonjić (57-Melnjak), Mujčin, Babić Trener. Valentin Barišić
STRIJELAC: Anđelko Cigrovski (26)  

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba