NK ZELINA

Vrapče vratilo Zelini za jesen

20.03.2011.

U Rovinju je Gluhak u prvoj minuti bio u prilici usmjeriti utakmicu na stranu Zeline, sada protiv Vrapča u takvoj je prilici bio Mesec. U 3' korner Dominovića na Mujčina koji fino centrira na Meseca pred vratima, no pokušaj glavom ne odlazi u pravom smjeru. Par minuta kasnije Babić ne reagira koncentrirano i njegov pokušaj završava desno od vratiju. Do vodstva domaći dolaze u 26' u brzom prodoru Cigrovskog koji tuče u desnu stranu mreže.
Prvu dionicu odlično je odigrao Peco, sve do 30', kada mu sudac pokazuje prvi žuti karton, a devet minuta kasnije i drugi zbog oštrog starta, pa zelina do kraja susreta igra s igračem manje. Odmah nakon prve opomene, Peco je odlično nabacio s desna Mesecu, koji je pred golom pokušao glavom, no njegovu namjeru skida domaći vratar Šimunić. Bila je to najljepša prilika na susretu.
Lijepa akcija Zeline i u 50' prvo preko Meseca, koji odlično prodire po sredini i odmjereno tuče, a obranjenu loptu prihvaća Jonjić, koji pokušava još jednom, no bez uspjeha. Prilika je bilo i na strani žuto plavih, no Kranjčec je suvereno branio svoju mrežu.

Najizglednija je bila prilika Trgovčevića u 67', nakon mini presinga, u kojoj efikasnost pred Domagojevim vratima nije urodila plodom. Po teškom i blatnom terenu nije se tijekom susreta razvijala kontinuirana igra, uz puno prekida i sudačkih opomena, prema očekivanjima, utakmica je bila tvrda i bez obzira na pogotke, siromašna pogotcima. Vrapče se tako revanširalo Zelini za poraz u jesenskom dijelu, kada je susret završio istim rezultatom za domaćina. U redovima bijelo crvenih nedostajali su Maslač i Medved i to se osjetilo.

 

 

VRAPČE - ZELINA 1:0 (1:0)
ZAGREB - Igralište Vrapče Gledatelja: 150
SUDAC: Ivan Kumpar. Pomoćni: Mrkoci, Tuđa Teren: blatnjav
VRAPČE: Šimunić, Belak, Panza, Miloš, Mišković, Musa, Halužan, Cigrovski (65-Horvat), Bešlić, Cetina, Trgovčević (82-Hodalj) Trener: Denis Bezer
ZELINA: Kranjčec, Peco, Malecki, Gluhak, Kotarski, Mladiček, Dominović (88-Bingula), Mesec, Jonjić (57-Melnjak), Mujčin, Babić Trener. Valentin Barišić
STRIJELAC: Anđelko Cigrovski (26)  

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba