NK ZELINA

Vrapče - prvi zadatak Biškupa

02.09.2011.

Drugo kolo prvenstva zapadne treće lige, već će puno jasnije dati slike o novoj sezoni. Nakon prvih devedeset minuta ostaju mnoge nepoznanice. Neki su klubovi u prvenstvo ušli u grču, novaci u ligi htjeli su opravdati svoj ulazak u društvo, a starosjedioci pokazati tko bi trebao voditi ulogu u natjecanju. Neki su u svojim naumima uspjeli, neki nisu, no tek nakon par odigranih kola bit će transparentnija slika sezone.
Zelina u drugo kolo ulazi na desetoj poziciji, što svakako nije njen doseg i mršavi bod protiv Krka trebao bi biti u skupini početka s grčem, što se vidjelo u prvom poluvremenu, u nastavku igra je bila daleko prepoznatljivija, ali nedovoljna za uspjeh. Vrapče je slijedeći zadatak, težak, time i stimulativniji. Igrači u bijelo crvenom dresu u susret ulaze u novoj dimenziji. Promjena na klupi svakako će utjecati na to. Iskusni trener Dražen Biškup imao je svega dva treninga za upoznavanje igrača i već ga čeka prvi zadatak "na terenu". Pojačanje Zeline je i Ivan Kiš, koji bi mogao debitirati upravo u Vrapču.
Vrbovec je nadvorio novaka u ligi Stupnika  i pokvario im radost višeg ranga, no puno zahtjevniji zadatak će im biti ogled s Opatijom, koja je kao gost iznenadila Crikvenicu i odnijela bodove ekipi koja će zasigurno i ove sezone pretendirati na vrh. Dugo Selo nije na početku svoje druge sezone oduševilo svoje navijače nakon mršavih i blijedih 0:0 protiv debitanta Vinodola, a Racova ekipa nikako ne želi takvu igru ponoviti protiv još jednog novaka Stupnika, bez obzira što odlaze na drugi kraj grada. I Novalja je krenula dobro, pobjeda nad Grobničanom dodatno je podigla krila otočkih galebova, no subota im donosi ispit na kontinentu kod Segeste, koja je u Rovinju uzela bod. Kanarinci odlaze u Vinodol, Grobničan dočekuje Nehaj, a u Rijeku će Dubrava, koja je led probila s bodom protiv Nehaja, dok je Orijent u Vrapču ostavio bod(ove) nakon 1:0 za žute. Crikvenica popravni ima kod Jadrana, koji je u gostima uzeo bodove ekipi Buja, a novaci će Krku u pohode.
Sadašnje tri skupine na tablici već ove subote će se razvodniti. Prva petorka (Vrbovec, Novalja, Opatija, Jadran i Vrapče) zauzeli su dobre startne pozicije, no umiješat će se ovdje i druga skupina od osam klubova, koji nisu zadovoljni ostvarenim bodom u prvom kolu, dok će posljednja petorka tražiti načina da izbrišu nulu sa svog konta.
Svi susreti igraju se u 17 sati.

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba