NK ZELINA

Vrapče - prvi zadatak Biškupa

02.09.2011.

Drugo kolo prvenstva zapadne treće lige, već će puno jasnije dati slike o novoj sezoni. Nakon prvih devedeset minuta ostaju mnoge nepoznanice. Neki su klubovi u prvenstvo ušli u grču, novaci u ligi htjeli su opravdati svoj ulazak u društvo, a starosjedioci pokazati tko bi trebao voditi ulogu u natjecanju. Neki su u svojim naumima uspjeli, neki nisu, no tek nakon par odigranih kola bit će transparentnija slika sezone.
Zelina u drugo kolo ulazi na desetoj poziciji, što svakako nije njen doseg i mršavi bod protiv Krka trebao bi biti u skupini početka s grčem, što se vidjelo u prvom poluvremenu, u nastavku igra je bila daleko prepoznatljivija, ali nedovoljna za uspjeh. Vrapče je slijedeći zadatak, težak, time i stimulativniji. Igrači u bijelo crvenom dresu u susret ulaze u novoj dimenziji. Promjena na klupi svakako će utjecati na to. Iskusni trener Dražen Biškup imao je svega dva treninga za upoznavanje igrača i već ga čeka prvi zadatak "na terenu". Pojačanje Zeline je i Ivan Kiš, koji bi mogao debitirati upravo u Vrapču.
Vrbovec je nadvorio novaka u ligi Stupnika  i pokvario im radost višeg ranga, no puno zahtjevniji zadatak će im biti ogled s Opatijom, koja je kao gost iznenadila Crikvenicu i odnijela bodove ekipi koja će zasigurno i ove sezone pretendirati na vrh. Dugo Selo nije na početku svoje druge sezone oduševilo svoje navijače nakon mršavih i blijedih 0:0 protiv debitanta Vinodola, a Racova ekipa nikako ne želi takvu igru ponoviti protiv još jednog novaka Stupnika, bez obzira što odlaze na drugi kraj grada. I Novalja je krenula dobro, pobjeda nad Grobničanom dodatno je podigla krila otočkih galebova, no subota im donosi ispit na kontinentu kod Segeste, koja je u Rovinju uzela bod. Kanarinci odlaze u Vinodol, Grobničan dočekuje Nehaj, a u Rijeku će Dubrava, koja je led probila s bodom protiv Nehaja, dok je Orijent u Vrapču ostavio bod(ove) nakon 1:0 za žute. Crikvenica popravni ima kod Jadrana, koji je u gostima uzeo bodove ekipi Buja, a novaci će Krku u pohode.
Sadašnje tri skupine na tablici već ove subote će se razvodniti. Prva petorka (Vrbovec, Novalja, Opatija, Jadran i Vrapče) zauzeli su dobre startne pozicije, no umiješat će se ovdje i druga skupina od osam klubova, koji nisu zadovoljni ostvarenim bodom u prvom kolu, dok će posljednja petorka tražiti načina da izbrišu nulu sa svog konta.
Svi susreti igraju se u 17 sati.

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba