NK ZELINA

Vodeća trojka u gostima

18.03.2011.

Radnik je u Opatiji uspio pobijediti 2:1u 19. kolu, sada je na redu Crikvenica, koja će u želji da zadrži prvu poziciju ići svakako na pobjedu, no unaprijed ju ne bi smjela upisati, jer posrtaj nije nemoguć. Opatijci se žele probuditi, jer ovog su proljeća upisali samo dva bodam, za razliku od lidera koji je sakupio šest, iako još boli onaj poraz na startu od Nehaja na domaćem terenu. Sesvećani odlaze u Medulin, koji je uzeo tri boda Jadranu, ali i pokleknuo od Rovinja i Moslavine, pa će morskim vucima biti teže s klubovima iz gornjeg dijela koji sada dolaze. Radnik ne razmišlja ni o čemu osim o pobjedi.

Vrapče je oprezno prema susretu sa Zelinom, koja igra vrlo dobro i poraz Mujčinove družine u Rovinju plavo žutima ne diže puno samopouzdanja, jer znaju da će gosti iz Zeline jurišnuti igrom i napadom, pa bi pokoji bod trebao sjesti na bijelo crveni konto. Vraća se Medved, odslužili su i Babić i Dominović i trener Barišić zasigurno ima odgovor na ambicije Vrapča. Golova neće biti puno, u tvrdoj utakmici više će izvući s(p)retniji, iako ne možemo isključiti pokoji bljesak, kao što su to Mesec i Gluhak učinili u prva dva kola. U Zelini nedostajat će Maslač, koji je ovog vikenda na izdržavanju kazne.
Dugo Selo je odagnalo krizu rezultata i pobjeda u prošlom kolu daje im krila da ponove uspjeh i protiv Novalje, koja je ovog proljeća iznenađujuće uspješna. Vrbovec dočekuje labinski Rudar i tu bi trebalo biti sve čisto. raspucani Vrbovčani korak po korak idu prema gore i dobro znaju da bi ih tri boda vinulo za koje mjesto prema vrhu. Moslavina se konačno pokrenula, pobjeda protiv Medulina bit će najbolje gorivo za Rovinj koji dolazi u Kutinu. No tvrda i strpljiva momčad kalčera iznenadila je Zelinu, mogla bi i Kutinjane. Jadran ima težak zadatak, jer u seriji vađenja na redu je grobničan, pouzdano i kontinuirano opasna ekipa, koju egal prošle subote ne zadovoljava. Nehaj i Krk će odigrati u Senju, tvrđavi čija bura zna dobro zašamarati. Orijent je u velikoj krizi, a iako bodovno nije daleko  od sredine, rezultati Riječane ne maze, pa je protiv sve jače Segeste pobjeda imperativ. teško će to biti ostvariti na Krimeji, no neizvjesnost rezultata neće izostati ni u tom, ali ni u ostalim susretima 21. kola, koje se u subotu igra od 15 sati.

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba