NK ZELINA

U finalu Cupa s Goricom

23.05.2012.

U Stupniku je Zelina dobila protivnika u finalu Cupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije. Bit će to HNK Gorica, drugoligaš, koji je danas u Stupniku slavio s 3:1. Finalna utakmica Cupa igrat će se u Svetom Ivanu Zelini u utorak 29. svibnja, početak je u 17:30. Bit će to ponovni susret dva kluba, koja su zajedno igrala i u trećeligaškom društvu prije dvije sezone. Bez obzira na pobjednika, oba će finalista slijedeće sezone igrati u Hrvatskom Cupu.
Zelina je na putu do finala u polufinalu svladala Vinogradar u Mladini s 4:2, prije toga eliminirala je u 3. kolu Croatiu Hrastje s 5:0, a u 2. kolu bila je uspješnija u Savskom Marofu nakon penala 7:6. U prvom je kolu Zelina kao nositelj bila slobodna.
Gorica je također startala u 2. kolu, kada je eliminirala Slogu iz Križa 9:0, u trećem kolu prošlog tjedna je svladala Vrbovec s 4:3, a danas i Stupnik 3:1.
Bit će to završetak sezone za oba prijateljska kluba i prilika za zajedničku veselicu bez obzira tko će se okititi pobjedničkim peharom županijskog Cupa. Naravno, prednost dajemo domaćinu, koji se prije finala treba u subotu potvrditi u posljednjem kolu prvenstva protiv porečkog Jadrana.
Ukoliko bi Zelina uspjela osvojiti dvostruku krunu, povod za slavlje bio bi zaista velik!

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba