NK ZELINA

Službeni kraj polusezone

07.12.2009.

U petak 4. prosincca seniori NK Zelina odradili su posljednji ovogodišnji trening, nakon kojeg je uslijedio oproštaj od jesenskog ciklusa.

Nakon treninga, igračima i stručnom kadru obratio se dopredsjednik kluba Vlado Žigrović, koji je ocijenjujući proteklu jesen uspješnom, naglasio kako je NK Zelina ostvario plan zacrtan uoči početka prvenstvene sezone, a osvojeno peto mjesto pokazatelj dobrog i ozbiljnog rada kluba. U ovoj polusezoni klub je ostvario svoje ambicije, koje nalažu da se u proljetnom ciklusu nastavi i poboljša kontinuitet dobrih igara, kako bi u konačnici bio ostvaren rezultat koji ova momčad može i mora ostvariti.

Obzirom na tešku situaciju u globalnom smislu, posebice sagledavajući tešku poziciju u hrvatskom nogometu, igrači Zeliine mogu biti zadovoljni ne samo svojim sportskim uspijehom, već i odnosom kluba prema igračima, kako u podršci, brizi i osiguravanju svih potrebnih uvjeta, tako i financijskim obvezama.

Igrači su nakon kratkog sastanka jesensko druženje završili u Restoranu Euro 1, gdje su zajedničkom večerom započeli jednomjesečni odmor. Prozivku očekuju odmah nakon Božićnih i novogodišnjih blagdana.

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba