NK ZELINA

Službeni kraj polusezone

07.12.2009.

U petak 4. prosincca seniori NK Zelina odradili su posljednji ovogodišnji trening, nakon kojeg je uslijedio oproštaj od jesenskog ciklusa.

Nakon treninga, igračima i stručnom kadru obratio se dopredsjednik kluba Vlado Žigrović, koji je ocijenjujući proteklu jesen uspješnom, naglasio kako je NK Zelina ostvario plan zacrtan uoči početka prvenstvene sezone, a osvojeno peto mjesto pokazatelj dobrog i ozbiljnog rada kluba. U ovoj polusezoni klub je ostvario svoje ambicije, koje nalažu da se u proljetnom ciklusu nastavi i poboljša kontinuitet dobrih igara, kako bi u konačnici bio ostvaren rezultat koji ova momčad može i mora ostvariti.

Obzirom na tešku situaciju u globalnom smislu, posebice sagledavajući tešku poziciju u hrvatskom nogometu, igrači Zeliine mogu biti zadovoljni ne samo svojim sportskim uspijehom, već i odnosom kluba prema igračima, kako u podršci, brizi i osiguravanju svih potrebnih uvjeta, tako i financijskim obvezama.

Igrači su nakon kratkog sastanka jesensko druženje završili u Restoranu Euro 1, gdje su zajedničkom večerom započeli jednomjesečni odmor. Prozivku očekuju odmah nakon Božićnih i novogodišnjih blagdana.

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba