NK ZELINA

Prvi uspjeh prema cilju

17.09.2009.

Svečano je i posebno razdragano bilo pred početak prvenstvene utakmice Zelina - Novalja. Gradski stadion ukrasila su dva nova ljepotana. U Zelinu je stigao Hyundai! Potpisivanjem sponzorskog ugovora ova renomirana auto marka započela je suradnju s, po mnogima, najambicioznijim trećeligašom. Zelina je tako dobila brandirano zaleđe u partneru koji je prepoznao veliki trud i napredak kluba, znajući da će Zelina na tragu dosadašnjih uspjeha i u budućnosti pronositi dobar glas jakog i stabilnog kluba, a Hyundai je odlučio povesti dio tog zadovoljstva u svojim luksuznim vozilima. Već nakon prvih kontakata sa članovima Uprave, igračima i Zelinčanima, direktor maloprodaje Hyundaia Tihomir Lendl nije krio svoje zadovoljstvo ostvarenom suradnjom, istaknuvši ugodno iznenađenje svega što je jučer vidio na Gradskom stadionu.
Predsjednik Uprave NK Zelina, Dragan Đukanović na svećanoj je primopredaji ključeva Hyundai vozila potvrdio da je i ovaj sponzorski ugovor potvrda profesionalnog rada u klubu i želje da se stvori jak i stabilan trećeligaš, u čemu se do sada bilježe veliki pomaci.
Gradonačelnik Svetog Ivana Zeline dr. Vlado Žigrović je predajući uvaženom direktoru Lendlu prigodne poklone rekao kako je ovaj događaj značajan za klub, za sve prepoznatljiviji image kluba, ali i promociju našeg grada.
Mnogi su već jutros uočili prepoznatljiv H-1 Wagon s obilježjima Hyundaia i NK Zeline, koji je svoju prvu promociju imao na zagrebačkim ulicama, a već u subotu otputovat će za Labin. Zajedno do - uspjeha!

posjetite Hyundai - www.hyundai.hr

 

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba