NK ZELINA

Prvi uspjeh prema cilju

17.09.2009.

Svečano je i posebno razdragano bilo pred početak prvenstvene utakmice Zelina - Novalja. Gradski stadion ukrasila su dva nova ljepotana. U Zelinu je stigao Hyundai! Potpisivanjem sponzorskog ugovora ova renomirana auto marka započela je suradnju s, po mnogima, najambicioznijim trećeligašom. Zelina je tako dobila brandirano zaleđe u partneru koji je prepoznao veliki trud i napredak kluba, znajući da će Zelina na tragu dosadašnjih uspjeha i u budućnosti pronositi dobar glas jakog i stabilnog kluba, a Hyundai je odlučio povesti dio tog zadovoljstva u svojim luksuznim vozilima. Već nakon prvih kontakata sa članovima Uprave, igračima i Zelinčanima, direktor maloprodaje Hyundaia Tihomir Lendl nije krio svoje zadovoljstvo ostvarenom suradnjom, istaknuvši ugodno iznenađenje svega što je jučer vidio na Gradskom stadionu.
Predsjednik Uprave NK Zelina, Dragan Đukanović na svećanoj je primopredaji ključeva Hyundai vozila potvrdio da je i ovaj sponzorski ugovor potvrda profesionalnog rada u klubu i želje da se stvori jak i stabilan trećeligaš, u čemu se do sada bilježe veliki pomaci.
Gradonačelnik Svetog Ivana Zeline dr. Vlado Žigrović je predajući uvaženom direktoru Lendlu prigodne poklone rekao kako je ovaj događaj značajan za klub, za sve prepoznatljiviji image kluba, ali i promociju našeg grada.
Mnogi su već jutros uočili prepoznatljiv H-1 Wagon s obilježjima Hyundaia i NK Zeline, koji je svoju prvu promociju imao na zagrebačkim ulicama, a već u subotu otputovat će za Labin. Zajedno do - uspjeha!

posjetite Hyundai - www.hyundai.hr

 

Novosti

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

26.12.2023.

Sretan Božić

Sretni Vam blagdani više...

Prijatelji kluba