NK ZELINA

Prva selekcijska utakmica

24.07.2010.

Protekli tjedan kandidati za bijelo crveni dres intenzivno su trenirali prema programu glavnog stratega seniora Valentina Barišića, pripremajući se istovremeno za prvu provjeru koja je danas dopodne odigrana na glavnom igralištu Gradskog stadiona. Prvi pripremni ciklus odradilo je tridesetak igrača, a nakon današnje provjere, u drugom selekcijskom ciklusu nekim igračima bit će zahvaljeno na pokušaju. Ostalima će se pridružiti u ponedjeljak još nekolicina igrača, koji će kandidirati za provjeru drugog selekcijskog ciklusa, u sklopu kojeg će biti odigrane dvije pripremne utakmice. U srijedu Zelina će od 18.30 ugostiti ekipu NK Zagorca iz Krapine. Susret će se igrati na Gradskom stadionu, a ulaz je slobodan.

Današnja selekcijska utakmica podijelila je raspoložive igrače u dvije grupe (bijeli i crveni). Nakon prvih 45 minuta bijeli su ostvarili 3:1. Prvi pogodak postigao je već u trećoj minuti Sopić. Nakon slobodnog udarca Šuškovića, vratar Boromisa odbija loptu, na koju natrčava Sopić i plasira ju u mrežu. Drugi pogodak djelo je Maslača koji je u 16. minuti završio akciju koju je prvi pokušao realizirati Šušković. Prednost bijelih smanjio je Mesec prekrasnim topovskim udarcem s 25 metara direktno pod prečku. U  posljednjoj minuti prvog dijela bijeli su povisili na 3:1 nakon centaršuta Dominovića koji upošljava Šuškovića za taktički dobro odrađenu realizaciju.

U drugom poluvremenu treneri su izmiješali sastave iz prvog dijela, a uz nastavak dobre i zanimljive utakmice, još jednom se kao strijelac  potvrđuje Mesec, koji crvenima donosi smanjenje rezultata na 3:2 lijepim pogotkom glavom. Lijepih akcija bilo bi još, no zbog pljuska koji se spustio utakmica je skraćena, no kvalitete i mane pojedinaca bile su vidljive, što će treneru Barišiću olakšati odabir igrača koji će krenuti u drugi selekcijski ciklus. Susret su vrlo dobro sudili Jakopic, Vuković i Klasić.

Novosti

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

26.12.2023.

Sretan Božić

Sretni Vam blagdani više...

Prijatelji kluba