NK ZELINA

Prozivka 11.siječnja

11.01.2010.

Trener NK Zelina Srečko Lušić najavio je prozivku seniorske momčadi NK Zeline. Prvi trening bit će održan u ponedjeljak 11. siječnja u 15 sati, kada će igračima predstaviti i plan pripremnog razdoblja do 27. veljače, kada započinje proljetni dio prvenstva u HNL3. Već sada predmnijevamo da će crveno bijeli odigrati nekoliko jakih utakmica protiv višerangiranih klubova, među inima i s par prvoligaša. Prva provjera bit će već u subotu 16. siječnja protiv Međimurja.

Navijači Zeline nestrpljivo očekuju prvu utakmicu, kako bi vidjeli s kakvim sastavom Lušić i Majcen raspolažu uoči drugog dijela sezone, u kojoj su u jesenskom dijelu ostvarili odličan rezultat završivši na petom mjestu. U svakom slučaju do tog prvog susreta u Maksimiru je daleko, a prema najavama, Zelina će se svakako dodatno pojačati.

Napadač Vrapča Ćiril Guja već je u redovima Zeline, ostala pojačanja za sada nisu promovirana. U sastavu Zeline više nisu Krešimir Gazilj i Dinko Miljković, a zbog obveza studiranja, u proljetnom dijelu nećemo gledati ni Josipa Halušku. Svi ostali su spremni da nakon odmora utrče u svlačionicu i u ponedjeljak krenu na prvi radni trening, za početak u zimskim uvjetima.

 

Novosti

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

26.12.2023.

Sretan Božić

Sretni Vam blagdani više...

Prijatelji kluba