NK ZELINA

Prozivka 11.siječnja

11.01.2010.

Trener NK Zelina Srečko Lušić najavio je prozivku seniorske momčadi NK Zeline. Prvi trening bit će održan u ponedjeljak 11. siječnja u 15 sati, kada će igračima predstaviti i plan pripremnog razdoblja do 27. veljače, kada započinje proljetni dio prvenstva u HNL3. Već sada predmnijevamo da će crveno bijeli odigrati nekoliko jakih utakmica protiv višerangiranih klubova, među inima i s par prvoligaša. Prva provjera bit će već u subotu 16. siječnja protiv Međimurja.

Navijači Zeline nestrpljivo očekuju prvu utakmicu, kako bi vidjeli s kakvim sastavom Lušić i Majcen raspolažu uoči drugog dijela sezone, u kojoj su u jesenskom dijelu ostvarili odličan rezultat završivši na petom mjestu. U svakom slučaju do tog prvog susreta u Maksimiru je daleko, a prema najavama, Zelina će se svakako dodatno pojačati.

Napadač Vrapča Ćiril Guja već je u redovima Zeline, ostala pojačanja za sada nisu promovirana. U sastavu Zeline više nisu Krešimir Gazilj i Dinko Miljković, a zbog obveza studiranja, u proljetnom dijelu nećemo gledati ni Josipa Halušku. Svi ostali su spremni da nakon odmora utrče u svlačionicu i u ponedjeljak krenu na prvi radni trening, za početak u zimskim uvjetima.

 

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba