NK ZELINA

Profesor Barišić - novi trener Zeline

09.06.2010.

 Uprava kluba odmah po završetku sezone dala se u potragu za novim strategom, koji će preuzeti kormilo devetoplasirane ekipe zapadne lige. Kontakti su uglavnom bili usmjereni prema provjerenom nogometnom stručnjaku, dugogodišnjem treneru NK Lučko i profesoru na Kineziološkom fakultetu, gospodinu Valentinu Barišiću, koji je na zadovoljstvo Uprave prihvatio poziv u Zelinu.

U prvoj izjavi za medije, profesor Barišić je izrazio zadovoljstvo dolaskom u "ambiciozni i ozbiljni klub, koji će zasigurno igrati važnu ulogu i biti jak i respektabilan klub u slijedećoj prvenstvenoj sezoni HNL3. Nakon konzultacija Uprave s igračima, koji će tijekom ovog tjedna odlučiti o nastavku svoje karijere, novi trener će svoj program predstaviti ekipi koja će biti formirana i spremna za pripremni ciklus koji počinje sredinom srpnja.

Uprava kluba zadovoljna je svojim odabirom. Potpredsjednik kluba Vlado Žigrović naglasio je visoku stručnost i kvalitetu novog stratega, koji će zajedno s asistentima Majcenom i Antolićem pripremiti momčad za novu prvenstvenu sezonu.

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba