NK ZELINA

Profesor Barišić - novi trener Zeline

09.06.2010.

 Uprava kluba odmah po završetku sezone dala se u potragu za novim strategom, koji će preuzeti kormilo devetoplasirane ekipe zapadne lige. Kontakti su uglavnom bili usmjereni prema provjerenom nogometnom stručnjaku, dugogodišnjem treneru NK Lučko i profesoru na Kineziološkom fakultetu, gospodinu Valentinu Barišiću, koji je na zadovoljstvo Uprave prihvatio poziv u Zelinu.

U prvoj izjavi za medije, profesor Barišić je izrazio zadovoljstvo dolaskom u "ambiciozni i ozbiljni klub, koji će zasigurno igrati važnu ulogu i biti jak i respektabilan klub u slijedećoj prvenstvenoj sezoni HNL3. Nakon konzultacija Uprave s igračima, koji će tijekom ovog tjedna odlučiti o nastavku svoje karijere, novi trener će svoj program predstaviti ekipi koja će biti formirana i spremna za pripremni ciklus koji počinje sredinom srpnja.

Uprava kluba zadovoljna je svojim odabirom. Potpredsjednik kluba Vlado Žigrović naglasio je visoku stručnost i kvalitetu novog stratega, koji će zajedno s asistentima Majcenom i Antolićem pripremiti momčad za novu prvenstvenu sezonu.

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba