NK ZELINA

Posljednji ovosezonski trening

04.06.2010.

Seniori Zeline zaključili su prvenstvenu sezonu 2009/10. U prvoj trećeligaškoj sezoni, zelinski klub na kraju osvojio deveto mjesto. Iako je došlo do podbačaja u proljetnom dijelu prvenstva, kroz prizmu novopridošlog kluba u trećeligaško društvo, Zelina se u svojoj prvoj sezoni nametnula kao stabilni klub, koji će i tijekom narednih sezona voditi zapaženu ulogu u natjecanju.

Na oproštajnom treningu kojeg je vodio Željko Majcen, dečki su odigrali međusobnu trening utakmicu. Nakon posljednjeg razgibavanja, s članovima Uprave porazgovarali su o planovima i razmišljanjima, jer nastupio je i prijelazni rok, u kojem će igrači odlučiti o svom odlasku ili ostanku. Prije oproštajne večere na kraju sezone, igračima i stručnom kadru obratio se i potpredsjednik kluba Vlado Žigrović, koji je kratko analizirao proteklu sezonu i najavio da će NK Zelina u slijedećoj prvenstvenoj sezoni težiti ostvarenju još boljeg rezultata, za što su već stvorene realne pretpostavke. Igračima koji će se odlučiti promijeniti klupske boje zaželio je puno sreće u osobnom i sportskom životu, a igračima koji će ostati u bijelo crvenom dresu obećao ozbiljan i pravedan odnos, te stvaranje kvalitetne ekipe, s provjerenim i renomiranim stručnim kadrom, koji će uspješno bijelo crvene voditi kroz slijedeću sezonu.

Nogometaši odlaze na zasluženi godišnji odmor, a svi koji će ostati u Zelini, s pripremama će započeti u prvoj polovici srpnja.

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba