NK ZELINA

Posljednji ovosezonski trening

04.06.2010.

Seniori Zeline zaključili su prvenstvenu sezonu 2009/10. U prvoj trećeligaškoj sezoni, zelinski klub na kraju osvojio deveto mjesto. Iako je došlo do podbačaja u proljetnom dijelu prvenstva, kroz prizmu novopridošlog kluba u trećeligaško društvo, Zelina se u svojoj prvoj sezoni nametnula kao stabilni klub, koji će i tijekom narednih sezona voditi zapaženu ulogu u natjecanju.

Na oproštajnom treningu kojeg je vodio Željko Majcen, dečki su odigrali međusobnu trening utakmicu. Nakon posljednjeg razgibavanja, s članovima Uprave porazgovarali su o planovima i razmišljanjima, jer nastupio je i prijelazni rok, u kojem će igrači odlučiti o svom odlasku ili ostanku. Prije oproštajne večere na kraju sezone, igračima i stručnom kadru obratio se i potpredsjednik kluba Vlado Žigrović, koji je kratko analizirao proteklu sezonu i najavio da će NK Zelina u slijedećoj prvenstvenoj sezoni težiti ostvarenju još boljeg rezultata, za što su već stvorene realne pretpostavke. Igračima koji će se odlučiti promijeniti klupske boje zaželio je puno sreće u osobnom i sportskom životu, a igračima koji će ostati u bijelo crvenom dresu obećao ozbiljan i pravedan odnos, te stvaranje kvalitetne ekipe, s provjerenim i renomiranim stručnim kadrom, koji će uspješno bijelo crvene voditi kroz slijedeću sezonu.

Nogometaši odlaze na zasluženi godišnji odmor, a svi koji će ostati u Zelini, s pripremama će započeti u prvoj polovici srpnja.

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba