NK ZELINA

Poraz u Dugom Selu

21.07.2012.

Po isteku drugog tjedna pripremnog ciklusa odigrana je kontrolna utakmica u Dugom Selu protiv istoimenog domaćina. Neki igrači, koji su u prva dva tjedna bili na probi u Zelini, nisu uspjeli se izboriti za dres, pa su ovih dana pripreme napustili Marić, Tucaković, Škrlec i Holy. Zbog bolesti van treninga su Bičak i Kršak.
U Dugom Selu na posjećenoj prijateljskoj utakmici ostao je stari naboj rivalstva, koji se prenosi još iz prijašnjih liga, dok su oba kluba bila zajedno. Domaći igrači, među kojima su igrali i ex BC (Ćiril Guja i Antonio Lukić), u susret su ušli ozbiljno i napaljeno protiv kluba iz susjedstva, što se vidjelo i u igri, u kojoj su s puno više motiva, ali i svježine kombinirali na travnjaku. Na igračima iz Zeline vidjelo se pomanjkanje snage i svježine, tako da su susret odigrali s polovicom kapaciteta. U susret nije zbog bolesti ulazio Kotarski, a Marošević je morao napustiti igru zbog udarca u donjem dijelu leđa. Kombinirani sastavi u prvom i drugom dijelu susreta taktičke zamisli nisu uspješno posložili, tako da je bilo premalo nasrtaja na protivnička vrata, a najveći se problem vidio na sredini terena, gdje je preskakanje igre donijelo prednost domaćinu. Prvi pogodak postigao je Guja, u prvom dijelu pridružio mu se Vigorić, koji je zaključio akciju iz kornera, a konačnih 3:0 postavio je u drugom dijelu Svaguša u lijepoj i brzoj akciji Dugog Sela, koja je bila plod uspješnog nadmudrivanja s gostima.
Zelina slijedeći susret igra u srijedu u Čakovcu protiv Međimurja, a tri dana kasnije na svom travnjaku dočekuje protivnika iz prvog prvenstvenog kola, Rudeš.

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba