NK ZELINA

Poraz od Crikvenice

17.05.2010.

Još jedan poraz koji je zabolio. Zelina je na svom terenu propustila bodove slabijem protivniku, koji je imao više sreće i bez igre ostvario pobjedu jednim sretnim pogotkom. Pokušaji zelinskog napada nisu ni ovoga puta davali rezultata, bez efikasne završnice, mreža ostaje mirna, a kazna stiže u prilici, kakvih je na strani domaćina bilo u daleko većem broju.

 

32.KOLO HNL3                                  ZELINA - CRIKVENICA 0:1 (0:1)
SV.IVAN ZELINA - Gradski stadion GLEDATELJA: 100
SUDAC: Hrvoje Vulić (Novska). Pomoćni: Bušić (Sisak), Valešić (Kutina)

VRIJEME: kiša

ZELINA: Mihalic, Šibernik, Cetina, Tabi, Vrdoljak, Juroš, Šušković, Oroz (62.- Rac), Guja (62.- Zmazek), Bagarić (62.- Šipić), Gavrić TRENER: Srečko Lušić
CRIKVENICA: Nemarnik, Vukić, Jug (48.- Smojver), Uremović, Komar, Kremenović, Knežević, Butorac, Šopić, Kuna (68.- Devčić), Brajković (90.- K.Knežević) TRENER: Željko Rukavina
STRIJELAC: 0:1 - Željko Vukić (33) IGRAČ UTAKMICE: Nikola Nemarnik


Kao i uvijek, bijelo crveni krenuli su odmah na startu po prvi pogodak, koji bi unio više sigurnosti i poleta, no za realizaciju mnogih napada najveći neprijatelj bila je kiša i vodom potopljen teren, po kojem je vrlo teško bilo ostvarivati zamisli, jer lopta nije slušala ambicije igrača. Igralo se na sreću. Početak je bio dobar, Guja, Gavrić i Cetina imali su prvu ozbiljniju priliku pred vratima Nemarnika u 6.min, malo kasnije Šušković pokušava iz slobodnjaka s nekih 30 metara, sve ostalo, pa i dupli korner Bagarića i Šuškovića ne nalazi put ka mreži. Jedinica Zeline Mihalic prvu ozbiljniju intervenciju imao je tek u 24. min, kada smireno brani slobodnjak s 25 metara.

    


Uz kišu i hladan tuš. U jednom od rijetkih napada Crikvenice, u 33. min dolazi do gužve pred vratima Mihalica, a Vukić se najbolje snalazi i progurava loptu vrataru iza leđa za vodstvo gostiju. U prvom dijelu zapisana je ostala još jedino prilika Gavrića u 41. min, koji nabačaj Šuškovića glavom šalje iznad mreže.
U drugom dijelu malo toga za analizirati. Napadi Zeline jenjavaju, pa u 62. min Lušić osvježava ekipu s tri igrača, umjesto Oroza, Guje i Bagarića, ulaze Rac, Zmazek i Šipić, no unatoč velikoj želji, ni oni ne nalaze rješenja za odličnog vratara Nemarnika. Iako se igra izmjenama ponovo razbudila, pokušaj Zmazeka, a potom i vrlo dobra kombinacija Šibenika i Raca nema završni efekt. S druge strane više posla i za Mihalica, koji odolijeva napadima plavih, pogotovo u 73. min, kada odlično reagira na prodor Devčića, koji bježi domaćoj obrani.

    


Unatoč vrlo hladnom i kišovitom vremenu, na tribinama se okupilo više od stotinu gledatelja, koji nisu imali prilike uživati u utakmici, jer iako je inicijativa i kontrola terena bila više na strani Zeline, kroz igru, pogotovo napad, to nije i potvrđeno, a gosti prezadovoljni napuštaju teren s velika tri boda, koja osvajaju bez prevelikog truda.

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba