NK ZELINA

Poraz od Crikvenice

17.05.2010.

Još jedan poraz koji je zabolio. Zelina je na svom terenu propustila bodove slabijem protivniku, koji je imao više sreće i bez igre ostvario pobjedu jednim sretnim pogotkom. Pokušaji zelinskog napada nisu ni ovoga puta davali rezultata, bez efikasne završnice, mreža ostaje mirna, a kazna stiže u prilici, kakvih je na strani domaćina bilo u daleko većem broju.

 

32.KOLO HNL3                                  ZELINA - CRIKVENICA 0:1 (0:1)
SV.IVAN ZELINA - Gradski stadion GLEDATELJA: 100
SUDAC: Hrvoje Vulić (Novska). Pomoćni: Bušić (Sisak), Valešić (Kutina)

VRIJEME: kiša

ZELINA: Mihalic, Šibernik, Cetina, Tabi, Vrdoljak, Juroš, Šušković, Oroz (62.- Rac), Guja (62.- Zmazek), Bagarić (62.- Šipić), Gavrić TRENER: Srečko Lušić
CRIKVENICA: Nemarnik, Vukić, Jug (48.- Smojver), Uremović, Komar, Kremenović, Knežević, Butorac, Šopić, Kuna (68.- Devčić), Brajković (90.- K.Knežević) TRENER: Željko Rukavina
STRIJELAC: 0:1 - Željko Vukić (33) IGRAČ UTAKMICE: Nikola Nemarnik


Kao i uvijek, bijelo crveni krenuli su odmah na startu po prvi pogodak, koji bi unio više sigurnosti i poleta, no za realizaciju mnogih napada najveći neprijatelj bila je kiša i vodom potopljen teren, po kojem je vrlo teško bilo ostvarivati zamisli, jer lopta nije slušala ambicije igrača. Igralo se na sreću. Početak je bio dobar, Guja, Gavrić i Cetina imali su prvu ozbiljniju priliku pred vratima Nemarnika u 6.min, malo kasnije Šušković pokušava iz slobodnjaka s nekih 30 metara, sve ostalo, pa i dupli korner Bagarića i Šuškovića ne nalazi put ka mreži. Jedinica Zeline Mihalic prvu ozbiljniju intervenciju imao je tek u 24. min, kada smireno brani slobodnjak s 25 metara.

    


Uz kišu i hladan tuš. U jednom od rijetkih napada Crikvenice, u 33. min dolazi do gužve pred vratima Mihalica, a Vukić se najbolje snalazi i progurava loptu vrataru iza leđa za vodstvo gostiju. U prvom dijelu zapisana je ostala još jedino prilika Gavrića u 41. min, koji nabačaj Šuškovića glavom šalje iznad mreže.
U drugom dijelu malo toga za analizirati. Napadi Zeline jenjavaju, pa u 62. min Lušić osvježava ekipu s tri igrača, umjesto Oroza, Guje i Bagarića, ulaze Rac, Zmazek i Šipić, no unatoč velikoj želji, ni oni ne nalaze rješenja za odličnog vratara Nemarnika. Iako se igra izmjenama ponovo razbudila, pokušaj Zmazeka, a potom i vrlo dobra kombinacija Šibenika i Raca nema završni efekt. S druge strane više posla i za Mihalica, koji odolijeva napadima plavih, pogotovo u 73. min, kada odlično reagira na prodor Devčića, koji bježi domaćoj obrani.

    


Unatoč vrlo hladnom i kišovitom vremenu, na tribinama se okupilo više od stotinu gledatelja, koji nisu imali prilike uživati u utakmici, jer iako je inicijativa i kontrola terena bila više na strani Zeline, kroz igru, pogotovo napad, to nije i potvrđeno, a gosti prezadovoljni napuštaju teren s velika tri boda, koja osvajaju bez prevelikog truda.

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba