NK ZELINA

Popravni na začelju

09.09.2011.

Treće kolo donosi mogući rasplet iznenađenja, koja su se pokazala u prva dva prvenstvena dana, u kojima su klubovi, koji su na kraju prošle sezone zauzimali "gornje" pozicije na tablici, sada pri dnu (Grobničan, Crikvenica, Dugo Selo i Zelina), a klubovi koji su strepili za opstanak, na čelu tablice (Jadran je preuzeo vodstvo, a jedva se spasio od ispadanja).
Grobničan i Crikvenica su prvi u redu za pobjedu po svaku cijenu, jer bez bodova jesen bi već nakon trećeg kola bila dosta klimava. Naravno, ukoliko na zapadu ne razmišljaju letargično s primisli o podjeli lige slijedeće sezone. Crikvenica na svom stadionu ugošćuje Krk, koji se u prva dva izdanja pokazao dobrim i opasnim zaradivši 4 boda (jedan protiv Zeline). Grobničan gostuje u Dubravi, koja je još u početnom zanosu s dva osvojena boda i željom da na premijeri kod kuće ostvari i prvi trobod. Dugo Selo je pri dnu i popravni s novim trenerom ima protiv uvijek solidne Opatije, koja je također bez poraza do sada. I naposljetku Zelina, koja igra sa susjedom na tablici Orijentom i koja je u dosadašnjim susretima uspješnija, igra na svom terenu, s novim trenerom i velikom željom ali i obvezom osvajanja sva tri boda, jer poraz i egal u dosadašnjem učinku nisu ni blizu očekivanja bijelo crvenih. S ekipom iz Rijeke Zelina je do sada igrala pet puta, tri puta je slavila, jednom je susret odlučio bez pobjednika, a jednom su slavili Riječani. Statistiku koja je na strani Zeline, žele domaćini još malo podebljati, pa ne pristaju na podijelu plijena, jer bodovi su trenutno traženi poput vode u pustinji.
Vrbovec je krenuo vrlo dobro, u dva susreta prikupio je 4 boda što je dobar konto, no sada na Sajmište dolazi vodeći Jadran, kojeg vrbovčani žele skinuti s trona. Za preuzimanje je najbliže Vrapče sa stopostotnim učinkom u prva dva kola, a gostovanje u Istri kod ekipe Buja žele zaključiti s još tri boda na kontu. Rovinj je za sada u gornjem dijelu tablice i želi tu i ostati, a dolazi solidni Stupnik. Za novake kanarinci ne pripremaju darivanje bod(ov)a. Novalja dočekuje Vinodol, nakon pobjede i poraza, mogli bi otočani inkasirati i bod, iako su napaljeni na sva tri. Nehaj dočekuje Segestu, koja tiho ulazi u sezonu, ne želeći ponavljati prošlosezonske greške, a prvi poraz ne priželjkuju tako skoro, sigurno ne u senju, gdje će teško ali hrabro pokušati osvojiti barem bod.
Sve utakmice se igraju od 16:30, a slijedeće kolo na rasporedu je već u utorak 13. rujna.

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba