NK ZELINA

Popravni na začelju

09.09.2011.

Treće kolo donosi mogući rasplet iznenađenja, koja su se pokazala u prva dva prvenstvena dana, u kojima su klubovi, koji su na kraju prošle sezone zauzimali "gornje" pozicije na tablici, sada pri dnu (Grobničan, Crikvenica, Dugo Selo i Zelina), a klubovi koji su strepili za opstanak, na čelu tablice (Jadran je preuzeo vodstvo, a jedva se spasio od ispadanja).
Grobničan i Crikvenica su prvi u redu za pobjedu po svaku cijenu, jer bez bodova jesen bi već nakon trećeg kola bila dosta klimava. Naravno, ukoliko na zapadu ne razmišljaju letargično s primisli o podjeli lige slijedeće sezone. Crikvenica na svom stadionu ugošćuje Krk, koji se u prva dva izdanja pokazao dobrim i opasnim zaradivši 4 boda (jedan protiv Zeline). Grobničan gostuje u Dubravi, koja je još u početnom zanosu s dva osvojena boda i željom da na premijeri kod kuće ostvari i prvi trobod. Dugo Selo je pri dnu i popravni s novim trenerom ima protiv uvijek solidne Opatije, koja je također bez poraza do sada. I naposljetku Zelina, koja igra sa susjedom na tablici Orijentom i koja je u dosadašnjim susretima uspješnija, igra na svom terenu, s novim trenerom i velikom željom ali i obvezom osvajanja sva tri boda, jer poraz i egal u dosadašnjem učinku nisu ni blizu očekivanja bijelo crvenih. S ekipom iz Rijeke Zelina je do sada igrala pet puta, tri puta je slavila, jednom je susret odlučio bez pobjednika, a jednom su slavili Riječani. Statistiku koja je na strani Zeline, žele domaćini još malo podebljati, pa ne pristaju na podijelu plijena, jer bodovi su trenutno traženi poput vode u pustinji.
Vrbovec je krenuo vrlo dobro, u dva susreta prikupio je 4 boda što je dobar konto, no sada na Sajmište dolazi vodeći Jadran, kojeg vrbovčani žele skinuti s trona. Za preuzimanje je najbliže Vrapče sa stopostotnim učinkom u prva dva kola, a gostovanje u Istri kod ekipe Buja žele zaključiti s još tri boda na kontu. Rovinj je za sada u gornjem dijelu tablice i želi tu i ostati, a dolazi solidni Stupnik. Za novake kanarinci ne pripremaju darivanje bod(ov)a. Novalja dočekuje Vinodol, nakon pobjede i poraza, mogli bi otočani inkasirati i bod, iako su napaljeni na sva tri. Nehaj dočekuje Segestu, koja tiho ulazi u sezonu, ne želeći ponavljati prošlosezonske greške, a prvi poraz ne priželjkuju tako skoro, sigurno ne u senju, gdje će teško ali hrabro pokušati osvojiti barem bod.
Sve utakmice se igraju od 16:30, a slijedeće kolo na rasporedu je već u utorak 13. rujna.

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba