NK ZELINA

Počela nova nogometna godina

14.01.2010.

Točno u 15 sati trener Srečko Lušić pozdravio je svoje nogometaše crveno bijelih dresova, osvrnuvši se na kratko na jesenski dio sezone, te predstavivši svoje planove i očekivanja od prve momčadi u zimskom pripremnom razdoblju, te u proljetnom nastavku sezone u 3. HNL zapad. Ispred Uprave kluba, igrače je na početku nove nogometne godine pozdravio dopredsjednik kluba Stjepan Trcak, poželjevši im uspješne pripreme i ostvarenje ambicija ostanka u vrhu lige u kojoj se natječu, te što bolje rezultate i osobnog zadovoljstva.

Odmah nakon prozivke, kojoj su se odazvali svi igrači, uslijedio je i prvi radni trening u zimskim uvjetima, a već ovog tjedna u subotu crveno bijeli bi trebali odigrati pripremnu utakmicu protiv prvoligaša Međimurja.    

Od jesenske postave na prvoj prozivci nisu bili Dinko Miljković, Krešimir Gazilj i Josip haluška, koji više nisu u postavi zeline, a osim Ćirila Guje, prvog pojačanja Zeline, s treninzima je započelo još nekoliko igrača, koje očekuje selekcijski dio priprema, pa je svakako za očekivati još jaču i čvršću ekipu u proljetnom dijelu sezone.

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba