NK ZELINA

Počela nova nogometna godina

14.01.2010.

Točno u 15 sati trener Srečko Lušić pozdravio je svoje nogometaše crveno bijelih dresova, osvrnuvši se na kratko na jesenski dio sezone, te predstavivši svoje planove i očekivanja od prve momčadi u zimskom pripremnom razdoblju, te u proljetnom nastavku sezone u 3. HNL zapad. Ispred Uprave kluba, igrače je na početku nove nogometne godine pozdravio dopredsjednik kluba Stjepan Trcak, poželjevši im uspješne pripreme i ostvarenje ambicija ostanka u vrhu lige u kojoj se natječu, te što bolje rezultate i osobnog zadovoljstva.

Odmah nakon prozivke, kojoj su se odazvali svi igrači, uslijedio je i prvi radni trening u zimskim uvjetima, a već ovog tjedna u subotu crveno bijeli bi trebali odigrati pripremnu utakmicu protiv prvoligaša Međimurja.    

Od jesenske postave na prvoj prozivci nisu bili Dinko Miljković, Krešimir Gazilj i Josip haluška, koji više nisu u postavi zeline, a osim Ćirila Guje, prvog pojačanja Zeline, s treninzima je započelo još nekoliko igrača, koje očekuje selekcijski dio priprema, pa je svakako za očekivati još jaču i čvršću ekipu u proljetnom dijelu sezone.

Novosti

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

26.12.2023.

Sretan Božić

Sretni Vam blagdani više...

Prijatelji kluba