NK ZELINA

Otkazana utakmica s Tekstilcem

04.02.2012.

Seniori Zeline danas su trebali odigrati petu pripremnu utakmicu protiv Tekstilca, no susret koji se trebao igrati u Vrbovcu na umjetnoj travi je otkazan zbog poznate situacije s vremenom. Velika hladnoća s temperaturom od minus 12, ledeni vjetar i velike količine snijega učinile su svoje. Zelina nije jedina, većina prijateljskih utakmica u svim ligama je otkazana ili odgođena za neki drugi termin, no kako većina klubova ima preciziran raspored zimskih priprema, teško da će se te utakmice i odigravati.
Bijelo crveni su tako dobili neplanirana tri dana odmora, jer otkazan je bio i jučerašni trening u Sesvetama, ponovono će okupljanje biti u ponedjeljak na redovnom treningu, naravno ako zimske nedaće ne poremete i taj plan. Trener Dražen Biškup ne skriva nezadovoljstvo zbog promjene plana i programa priprema, no igrači su najbitniji.
-Nerado smo prihvatili otkazivanje utakmice, jer se ne uklapa u naš plan, međutim u prvom redu razmišljamo o igračima i njihovom zdravlju. U ovakvim polarnim uvjetima više bismo dobili ozljeda i prehlada, no što bismo mogli pokazati na terenu, a takvog su mišljenja i u Tekstilcu. Vjerujem da ćemo slijedćeg tjedna moći odraditi planirano - komentirao je Biškup.
Nekoliko je igrača ionako pod ozljedom, a prinudni odmor će svakako utjecati na daljni tijek priprema, jer igrači će ipak nove zadatke prihvatiti odmorni sa saniranim zdravstvenim problemima.
Slijedećeg tjedna pripreme bi se trebale odvijati u Sesvetama, a u srijedu bi bijelo crveni trebali igrati u Samoboru protiv istoimenog četvrtoligaša.

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba