NK ZELINA

Otkazan i Vinogradar

13.02.2012.

Polarne hladnoće i stalne padaline proteklih su par tjedana sasma izmijenili plan i program priprema mnogih nogometnih klubova. Nažalost, ni zelina nije ostala pošteđena. Nakon što je zbog iznimno lošeg vremena otkazana utakmica s Tekstilcem 4. veljače, otkazan je zbog nemogućnosti dolaska protivnika i susret sa Samoborom, koji se trebao igrati 8. veljače, pa je Zelina u tom terminu odigrala trening utakmicu s Croatiom (0:0). Stoga se s nestrpljenjem očekivao susret s Vinogradarom, u subotu 11. veljače, no snijeg koji je dan prije počeo padati ( i nije prestao sve do danas), uz hladan vjetar i debeli minus u termometru i taj su susret otkazali, tako da je Zelina propustila još jednu provjeru i to protiv drugoligaša na čelu kojeg je bivši trener Zeline Valentin Barišić i donedavni igrač Ante Jonjić.

Do prvenstva je preostalo još samo desetak dana, a pred Zelinom samo dvije pripremne provjere. U utorak (14. veljače) igrat će na igralištu NK Dinama u Maksimiru protiv Lokomotive, a generalka je u subotu 18. veljače protiv Međimurja. Obzirom na smirivanje vremena i temperaturbno zatopljenje očekuje se da bi se barem ove dvije utakmice mogle odigrati prema planu.

Bijelo crveni su tako proteklog vikenda ponovo imali neplanirani odmor, a kako je danas (ponedjeljak) masovno čišćenje terena s umjetnim travama, trening će odraditi na svom stadionu.

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba