NK ZELINA

Otkazan i Vinogradar

13.02.2012.

Polarne hladnoće i stalne padaline proteklih su par tjedana sasma izmijenili plan i program priprema mnogih nogometnih klubova. Nažalost, ni zelina nije ostala pošteđena. Nakon što je zbog iznimno lošeg vremena otkazana utakmica s Tekstilcem 4. veljače, otkazan je zbog nemogućnosti dolaska protivnika i susret sa Samoborom, koji se trebao igrati 8. veljače, pa je Zelina u tom terminu odigrala trening utakmicu s Croatiom (0:0). Stoga se s nestrpljenjem očekivao susret s Vinogradarom, u subotu 11. veljače, no snijeg koji je dan prije počeo padati ( i nije prestao sve do danas), uz hladan vjetar i debeli minus u termometru i taj su susret otkazali, tako da je Zelina propustila još jednu provjeru i to protiv drugoligaša na čelu kojeg je bivši trener Zeline Valentin Barišić i donedavni igrač Ante Jonjić.

Do prvenstva je preostalo još samo desetak dana, a pred Zelinom samo dvije pripremne provjere. U utorak (14. veljače) igrat će na igralištu NK Dinama u Maksimiru protiv Lokomotive, a generalka je u subotu 18. veljače protiv Međimurja. Obzirom na smirivanje vremena i temperaturbno zatopljenje očekuje se da bi se barem ove dvije utakmice mogle odigrati prema planu.

Bijelo crveni su tako proteklog vikenda ponovo imali neplanirani odmor, a kako je danas (ponedjeljak) masovno čišćenje terena s umjetnim travama, trening će odraditi na svom stadionu.

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba