NK ZELINA

Otišao Vlatko Marković

23.09.2013.

 

Bivši predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković preminuo je u ponedjeljak 77. godini života. Marković se borio s teškom bolešću zbog koje je prije tjedan dana primljen na intenzivnu njegu, a preminuo je u zagrebačkoj bolnici Rebro. Rođen je 1. siječnja 1937. godine u Bugojnu, tijekom karijere igrao je za Čelik, zagrebački Dinamo, te austrijske klubove Wiener, Gantoise i Austriju Beč. Reprezentativac bivše Jugoslavije bio je 16 puta, a nastupio je na SP-u u Čileu. Tijekom trenerske karijere vodio je mladu reprezentaciju Jugoslavije, Standard iz Ligea, Nicu, Hajduk, Dinamo i bečki Rapid, a kratko je vrijeme bio i izbornik reprezentacije Hrvatske. U ulozi predsjednika HNS-a bio je 14 godina, kada ga je u toj ulozi zamijenio Davor Šuker.

Bivši predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković preminuo je u ponedjeljak 77. godini života. Marković se borio s teškom bolešću zbog koje je prije tjedan dana primljen na intenzivnu njegu, a preminuo je u zagrebačkoj bolnici Rebro.

Rođen je 1. siječnja 1937. godine u Bugojnu, tijekom karijere igrao je za Čelik, zagrebački Dinamo, te austrijske klubove Wiener, Gantoise i Austriju Beč. Reprezentativac bivše Jugoslavije bio je 16 puta, a nastupio je na SP-u u Čileu. Tijekom trenerske karijere vodio je mladu reprezentaciju Jugoslavije, Standard iz Ligea, Nicu, Hajduk, Dinamo i bečki Rapid, a kratko je vrijeme bio i izbornik reprezentacije Hrvatske.

U ulozi predsjednika HNS-a bio je 14 godina, kada ga je u toj ulozi zamijenio Davor Šuker.

 

 

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba