NK ZELINA

Ostavke trenera i predsjednika!

21.05.2010.

Buran tjedan u Nogometnom klubu Zelina. Nakon poraza od Crikvenice, uslijedio je poraz i od ekipe Jamnice. U županijskom Cupu , u Pisarovini je Zelina izgubila s 3:2 i ispala iz Cupa.

U četvrtak 20. svibnja, predsjednik kluba Dragan Đukanović dao je pismenim putem neopozivu ostavku na funkciju prvog čovjeka kluba. Istog jutra i trener prve momčadi Srečko napustio je svoj dosadašnji klub. U kratkom obrazloženju, predsjednik kluba kao razloge svoje ostavke iznio je neslaganje s članovima Izvršnog odbora, koji su zbog loših rezultata "tražili odgovornost trenera", te "lošu atmosferu među članovima kluba, koja se prenijela i na igralište". Izvršni odbor NK Zelina zaprimio je pismenu odluku o ostavkama trenera Lušića i predsjednika Đukanovića i o tome će donijeti zaključak.

Seniorsku ekipu NK Zelina preuzeo je dosadašnji pomoćni trener Željko Majcen. Majcenu ovo nije prvo preuzimanje momčadi, prošle sezone je nakon odlaska Željka Radišića bio glavni strateg od 11. do 24. kola ( momčad vodio od 7. kola), u koje vrijeme je ostvario 14 pobjeda i četiri neriješena rezultata, a momčad je vodio do dolaska Radoslava Tomića, koji je Zelinu uveo u trećeligaško društvo. Seniorska ekipa nastavila je svakodnevno trenirati, pripremajući se za prvenstveni susret s Grobničanom ove subote u mjestu Čavle. Susret se igra od 17 sati.

 

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba