NK ZELINA

Odgođene sve utakmice 20. kola 2.HNL!

25.03.2013.

Za manje od 45 sati na ovom bi se stadionu (vidi sliku) trebala odigrati prvenstvena utakmica 20. kola između Zeline i Mosora. U ovom trenutku sam pogled na travnjak čini to nemogućim. Snijeg pada od jučer, ne samo da ne prestaje, već i pojačava, u prometu je kaos, a onemogućeni su čak i treninzi. Stoga se očekuje da se 20. kolo 2. HNL odgodi, barem utakmice na kontinentu, a većina se igra upravo na zagrebačkom području, koje je pod debelim slojem snijega, bez ikakve mogućnosti igranja. I na zelinskom stadionu danas se travnjak čistio. Uzalud, ubrzo je sve bilo kao i prije.

Oko 18 sati stigla je i službena odluka o odgodi 20. kola 2.HNL. Dakle, Povjerenik lige je odlučio nakon konzultacija i zahtjeva većine klubova 2. HNL da se kolo odgodi, jer uvjeti za odigravanje utakmica su nemogući. Utakmice, koje su se trebale igrati u srijedu i četvrtak su odgođene za novi termin u travnju, koji će biti naknadno objavljen.

Odgode utakmica, pa i kola stižu sa svih strana, što se manjih liga tiče. Tako juniori i kadeti Zeline sutra neće u Samobor, upitna je čak i utakmica u petak s Udarnikom, isto tako pioniri neće sutra igrati protiv Udarnika. Otkazani su i današnji i sutrašnji treninzi, na okupu su jedino ekipe koje su uspjele osigurati termin u zatvorenim prostorima.
Proljetni praznici bili su dobra prilika da se nadoknade zaostaci od prošle prolongacije, također zbog snježnog vala, no ta je ideja pala u vodu, točnije u snijeg. Prognoza nije obećavajuća, sutra se i dalje očekuje snijeg, a slijedećih dana i kiša! Sport je trenutno u nemilosti prirode.

 

 

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba