NK ZELINA

NS Zagrebačke županije o Pilotu

06.05.2011.
In Memoriam Franjo Margetić Pilot (1956-2011)

U dubokoj boli i tužnog srca u ponedjeljak smo nenadano i zauvijek izgubili našeg dragog člana, našeg Franju Margetića-Pilota.
Bio je član Inicijativnog odbora i jedan od osnivača našeg županijskog nogometnog saveza, sada već daleke 1994. godine. Dugo godina bio je član Skupštine Nogometnog saveza Zagrebačke županije, a smrt ga je zatekla na mjestu člana Izvršnog odbora.
U nogometu od najranije mladosti, s impozantnom niskom različitih dužnosti i poslova koje je obnašao. Rijetko svestran športski djelatnik, istinski zaljubljenik u nogometnu loptu; igrač, trener, nogometni sudac, dugogodišnji predsjednik Nogometnog središta Zelina, delegat na Drugoj HNL.
Kao igrač ostat će upamćen po svom osebujnom i požrtvovnom stilu, za njega nije bilo izgubljene lopte čak i u „veteranskim danima“ i u natjecanju s mnogo mlađim protivnicima.
Svakako mnogi će ga pamtiti i kao izvanrednog organizatora. Širom Hrvatske poznat „Zelinski malonogometni turnir“ upravo je on uspješno vodio i organizirao niz godina.
Njegova plaha i dobroćudna narav, spremnost da uvijek i svakoj prilici pomogne, dosljednost svojim uvjerenjima i stavovima, činili su ga čovjekom u kojeg se svatko iskren može osloniti i ugledati.
Zato je bolna spoznaja da je ovako iznenada i neočekivano završio životni put čovjeka koji je htio, želio i mogao još puno toga dati nogometu i našem savezu.
Dijelimo bol i suosjećamo s obitelji našeg Franje zbog nenadoknadivog gubitka koji nas je sve zajedno tako iznenada snašao.


S ljubavlju i poštovanjem čuvat ćemo uspomenu na Tebe!

Nogometni Savez Zagrebačke županije.

Predsjednik Ivan Brleković

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba