NK ZELINA

NS Zagrebačke županije o Pilotu

06.05.2011.
In Memoriam Franjo Margetić Pilot (1956-2011)

U dubokoj boli i tužnog srca u ponedjeljak smo nenadano i zauvijek izgubili našeg dragog člana, našeg Franju Margetića-Pilota.
Bio je član Inicijativnog odbora i jedan od osnivača našeg županijskog nogometnog saveza, sada već daleke 1994. godine. Dugo godina bio je član Skupštine Nogometnog saveza Zagrebačke županije, a smrt ga je zatekla na mjestu člana Izvršnog odbora.
U nogometu od najranije mladosti, s impozantnom niskom različitih dužnosti i poslova koje je obnašao. Rijetko svestran športski djelatnik, istinski zaljubljenik u nogometnu loptu; igrač, trener, nogometni sudac, dugogodišnji predsjednik Nogometnog središta Zelina, delegat na Drugoj HNL.
Kao igrač ostat će upamćen po svom osebujnom i požrtvovnom stilu, za njega nije bilo izgubljene lopte čak i u „veteranskim danima“ i u natjecanju s mnogo mlađim protivnicima.
Svakako mnogi će ga pamtiti i kao izvanrednog organizatora. Širom Hrvatske poznat „Zelinski malonogometni turnir“ upravo je on uspješno vodio i organizirao niz godina.
Njegova plaha i dobroćudna narav, spremnost da uvijek i svakoj prilici pomogne, dosljednost svojim uvjerenjima i stavovima, činili su ga čovjekom u kojeg se svatko iskren može osloniti i ugledati.
Zato je bolna spoznaja da je ovako iznenada i neočekivano završio životni put čovjeka koji je htio, želio i mogao još puno toga dati nogometu i našem savezu.
Dijelimo bol i suosjećamo s obitelji našeg Franje zbog nenadoknadivog gubitka koji nas je sve zajedno tako iznenada snašao.


S ljubavlju i poštovanjem čuvat ćemo uspomenu na Tebe!

Nogometni Savez Zagrebačke županije.

Predsjednik Ivan Brleković

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba