NK ZELINA

NK Zelina dobio novo vodstvo

20.08.2014.

NK Zelina

Većeras (07. kolovoza) održan je drugi dio Skupštine NK Zelina, na kojoj je konačno Klub dobio novo vodstvo. Skupštinari su jednoglasno podržali prijedlog Izvršnog odbora, čime je gdin Mijo Stipić novi predsjednik NK Zelina!
Podsjetimo, prvi dio Skupštine idržan je prije mjesec dana, no iako je bila izbornog karaktera, ona je prekinuta, jer nije bilo statutarnih prijedloga za novo vodstvo, a nakon što su ostavke podnijeli dotadašnji predsjednik Vlado Žigrović i dopredsjednik Stjepan Trcak. Izvršni odbor dobio je tada zadatak da formira prijedloge za novo vodstvo, kako bi se Skupština nastavila.
Izvršni odbor NK Zelina je na svojoj sjednici sastavio liste prijedloga, te ih na većerašnjoj Skupštini predočio na raspravu i glasanje. Uz manje korekcije izabrana su sva tijela, podržana jednoglasno.
Uz novog poredsjednika, Klub je dobio dva nova dopredsjednika, to su Saša Sever i Stjepan Pajač. Podržan je i prijedlog te donijeta odluka o novom Izvršnom odboru, u kojem su uz spomenute čelnike Kluba i Željko Pecak, Ivan Cerovec, Krešo Vnučec, Tomislav Margetić, Dragutin Bobinec, Dragutin Antolković, Zdravko Nizek i Mladen Puhelek. Skupština je donijela Odluku i o Disciplinskoj komisiji, te Nadzornom odboru.
Nakon što je izabran, novi predsjednik Mijo Stipić zahvalio se na ukazanom povjerenju, te naglasio da je 107 godina tradicije ovog kluba imperativ svakom vodstvu za predan i čvrst rad, a voditi klub je obveza i velika čast. zaželio je novom vodstvu i članovima da dostojanstveno predstavljaju klub u sredini i hrvatskom nogometu. Na kraju je obećao da će svoju dužnost obavljati časno i u cilju razvoja i napretka kluba.
Nakon izbora, tajnik Kluba Željko Pukšec skupštinarima je iznio Program rada i financijski plan za naredno razdoblje. Naglasak je stavljen na što većem angažiranju domaćeg igračkog kadra u seniorskom nogometu, potom pojačani i uspješniji rad u Školi nogometa, te suradnja sa ostalim sportskim udrugama i lokalnom samoupravom.
Gradonačelnik Hrvoje Košćec, kao gost Skupštine, naglasio je zadovoljstvo što je u planovima novog vodstva prije svega briga o domaćem kadru i oslanjanje u velikoj mjeri na vlastite snage, što je ponos i izazov. Grad će klubu pružiti pomoć kao i do sada, koliko god budu mogućnosti, obećao je gradonačelnik Košćec.
Dosadašnji dopredsjednik Stjepan Trcak čestitao je novom vodstvu, poručio im da je pred njima veliki izazov i mnoge zamke, ali da uz predanost i ljubav prema Klubu mogu ostvariti uspjehe i sačuvati imidž koji je jedan od najstarijih hrvatskih klubova stvorio. Trcak se zahvalio svima koji su u proteklih 18 godina, koliko je bio u klubu bili suradnici i suautori mnogih uspjeha. 
Počasni i najstariji član Bruno Brebrić podsjetio je na nekoliko prijelomnih trenutaka u povijesti kluba, te zaželio novom vodstvu da održi uspješan i poviješćču bogat klub na zadovoljstvo svih članova, te mnogobrojnih simpatizera.

Većeras (07. kolovoza) održan je drugi dio Skupštine NK Zelina, na kojoj je Klub konačno dobio novo vodstvo. Skupštinari su jednoglasno podržali prijedlog Izvršnog odbora, čime je gdin Mijo Stipić novi predsjednik NK Zelina!

Podsjetimo, prvi dio Skupštine idržan je prije mjesec dana, no iako je bila izbornog karaktera, ona je prekinuta, jer nije bilo statutarnih prijedloga za novo vodstvo, a nakon što su ostavke podnijeli dotadašnji predsjednik Vlado Žigrović i dopredsjednik Stjepan Trcak. Izvršni odbor dobio je tada zadatak da formira prijedloge za novo vodstvo, kako bi se Skupština nastavila.

Izvršni odbor NK Zelina je na svojoj sjednici sastavio liste prijedloga, te ih na većerašnjoj Skupštini predočio na raspravu i glasanje. Uz manje korekcije izabrana su sva tijela, podržana jednoglasno.

Uz novog poredsjednika, Klub je dobio dva nova dopredsjednika, to su Saša Sever i Stjepan Pajač. Podržan je i prijedlog te donijeta odluka o novom Izvršnom odboru, Disciplinskoj komisiji, te Nadzornom odboru.

Nakon što je izabran, novi predsjednik Mijo Stipić zahvalio se na ukazanom povjerenju, te naglasio da je 107 godina tradicije ovog kluba imperativ svakom vodstvu za predan i čvrst rad, a voditi klub je obveza i velika čast. Zaželio je novom vodstvu i članovima da dostojanstveno predstavljaju klub u sredini i hrvatskom nogometu. Na kraju je obećao da će svoju dužnost obavljati časno i u cilju razvoja i napretka kluba.

Nakon izbora, tajnik kluba Željko Pukšec skupštinarima je iznio Program rada i financijski plan za naredno razdoblje. Naglasak je stavljen na što većem angažiranju domaćeg igračkog kadra u seniorskom nogometu, potom pojačani i uspješniji rad u Školi nogometa, te suradnja sa ostalim sportskim udrugama i lokalnom samoupravom.

Gradonačelnik Hrvoje Košćec, kao gost Skupštine, naglasio je zadovoljstvo što je u planovima novog vodstva prije svega briga o domaćem kadru i oslanjanje u velikoj mjeri na vlastite snage, što je ponos i izazov. Grad će klubu pružiti pomoć kao i do sada, kolike budu mogućnosti, obećao je gradonačelnik Košćec.

Dosadašnji dopredsjednik Stjepan Trcak čestitao je novom vodstvu, poručio im da je pred njima veliki izazov i mnoge zamke, ali da uz predanost i ljubav prema Klubu mogu ostvariti uspjehe i sačuvati imidž koji je jedan od najstarijih hrvatskih klubova stvorio. Trcak se zahvalio svima koji su u proteklih 18 godina, koliko je bio u vodstvu kluba bili suradnici i suautori mnogih uspjeha. 

Počasni i najstariji član Bruno Brebrić podsjetio je na nekoliko prijelomnih trenutaka u povijesti kluba, te zaželio novom vodstvu da održi uspješan i poviješću bogat klub na zadovoljstvo svih članova, te mnogobrojnih simpatizera.

 

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba