NK ZELINA

Nedelišće - Zelina 1:1

13.08.2010.

Trnovec Na početku mini turneje, koja je na programu priprema u drugoj polovici tjedna, nogometaši Zeline jučer su gostovali u Trnovcu, gdje su prijateljski susret odigrali s ekipom Nedelišća. Specifičnost ove utakmice bila je što su obje ekipe igrale na neutralnom terenu, jer i Nedelišće je zbog uređenja svog igrališta, bilo gost kod susjednog kluba.

Oštra igra Utakmica nije bila zakinuta akcijama i atraktivnim zamislima, no za pogodak se čekalo do posljednje "četvrtine" susreta. U na trenutke oštroj borbi, bijeli su vrlo dobro parirali gostima iz Zeline, pokazavši se tvrdim orahom, koji se uz nekoliko pokušaja proboja na vrata Galovića, dobro snalazio u obrani svoje mreže. Dok je ekipa Željka Orehovca bila kompletna, u redovima Zeline nedostajali su ozlijeđeni napadači Babić i Rančić, a izvan igre bili su i Dominović, Hasnek, Oroz i Boromisa. Mihalic, Guštović i Barišić također nisu ulazili u igru.

Kratko vodstvo Do vodstva domaći dolaze u 70. minuti. Begović je pripremio akciju, koju je dijagonalom s desne strane zaključio Saša Treskar. Izjednačenje je došlo pet minuta kasnije, kada je nakon udarca iz kuta dobru situaciju pred vratima iskoristio Mesec, koji atraktivnim potezom smješta loptu iza domaćeg vratara.

PRIPREMNA UTAKMICA                    NEDELIŠĆE - ZELINA 1:1 (0:0)
TRNOVEC - Igralište NK Trnovca Gledatelja:100
SUDAC: Kolarić (Čakovec). Pomoćni: Horvat, Genz Uvjeti: dobri
NEDELIŠĆE: Posavec, Stanković, Zajnko, Vibovec, Đukes, Jarec, Balent, Zavrtnik, S.Treskar, Golubić, D.Treskar ( Novak, Hrušoci, Jarić, Begović, Vizinger, Branilović, Pašalić) TRENER: Željko Orehovec
ZELINA: Galović, Kotarski, Karačić, Maslač, Bingula, Šušković, Gluhak, Mujčin, Jonjić, Mesec, Medved (Kralj, Zmazek, Nimac, Peco, Podvorec, Ledinski) TRENER: Valentin Barišić
STRIJELCI: 1:0 - S.Treskar (70), 1:1 - Mesec (75)  

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba