NK ZELINA

Nedelišće - Zelina 1:1

13.08.2010.

Trnovec Na početku mini turneje, koja je na programu priprema u drugoj polovici tjedna, nogometaši Zeline jučer su gostovali u Trnovcu, gdje su prijateljski susret odigrali s ekipom Nedelišća. Specifičnost ove utakmice bila je što su obje ekipe igrale na neutralnom terenu, jer i Nedelišće je zbog uređenja svog igrališta, bilo gost kod susjednog kluba.

Oštra igra Utakmica nije bila zakinuta akcijama i atraktivnim zamislima, no za pogodak se čekalo do posljednje "četvrtine" susreta. U na trenutke oštroj borbi, bijeli su vrlo dobro parirali gostima iz Zeline, pokazavši se tvrdim orahom, koji se uz nekoliko pokušaja proboja na vrata Galovića, dobro snalazio u obrani svoje mreže. Dok je ekipa Željka Orehovca bila kompletna, u redovima Zeline nedostajali su ozlijeđeni napadači Babić i Rančić, a izvan igre bili su i Dominović, Hasnek, Oroz i Boromisa. Mihalic, Guštović i Barišić također nisu ulazili u igru.

Kratko vodstvo Do vodstva domaći dolaze u 70. minuti. Begović je pripremio akciju, koju je dijagonalom s desne strane zaključio Saša Treskar. Izjednačenje je došlo pet minuta kasnije, kada je nakon udarca iz kuta dobru situaciju pred vratima iskoristio Mesec, koji atraktivnim potezom smješta loptu iza domaćeg vratara.

PRIPREMNA UTAKMICA                    NEDELIŠĆE - ZELINA 1:1 (0:0)
TRNOVEC - Igralište NK Trnovca Gledatelja:100
SUDAC: Kolarić (Čakovec). Pomoćni: Horvat, Genz Uvjeti: dobri
NEDELIŠĆE: Posavec, Stanković, Zajnko, Vibovec, Đukes, Jarec, Balent, Zavrtnik, S.Treskar, Golubić, D.Treskar ( Novak, Hrušoci, Jarić, Begović, Vizinger, Branilović, Pašalić) TRENER: Željko Orehovec
ZELINA: Galović, Kotarski, Karačić, Maslač, Bingula, Šušković, Gluhak, Mujčin, Jonjić, Mesec, Medved (Kralj, Zmazek, Nimac, Peco, Podvorec, Ledinski) TRENER: Valentin Barišić
STRIJELCI: 1:0 - S.Treskar (70), 1:1 - Mesec (75)  

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba