NK ZELINA

Ne ide doma ide u gostima

29.03.2017.

 

Prva dva proljetna kola nisu bila uspješna za crvene. Nakon Ponikvi i Udarnika saldo je ostao na nuli, a onda proigrali dečki u Kutini i uzeli puni plijen, tri boda s tri gola.
Protiv Moslavine nisu bili maksimalni što se pristupa tiče, previše je bilo nekonkretnih napada i nadigravanja. Domaćin je krenuo pun želje da svoju nezavidnu situaciju na tablici preokrene u svoju korist protiv jakog suparnika, pogotovo nakon teškog poraza u prošlom kolu od Zagreba. Nadu su imali prvih pola sata jer već u šestoj minuti iznenadio je pogotkom Rekavić i zadao dodatne probleme Zelini, koja se uspjela vratiti u igru pogotkom Ovčara u 32. minuti, eto proradio je opet naš napadač, bilo je još par njegovih pokušaja na utakmici, kao i Borovčaka kojeg su posebno čuvali i često prekidali prekršajima, suđenim ili ne, tako da su u drugom poluvremenu u penetraciji iskočili igrači iz drugog plana. Na odmor se otišlo sa 1:1, a u nastavku puno bolje izdanje Zeline, svježinu su unijeli Skupnjak i peco, čime je napad dobio na ubrzanju i konkretnosti, pogotovo s Pecom koji je dojmio svojom mirnoćom i točnošću. U desetoj minuti drugog dijela pogodak je postigao obrambeni Palčić, potom vrla prilika Skupnjaka, koji je odlično odradio napad no zabrljao u završnici jurišavši sam na vrata iako mu je slobodan bio s lijeva Peco, koji je pred kraj utakmice potvrdio svoje iskustvo pogotkom za konačnih 1:3 i slavlje Zeline.

Prva dva proljetna kola nisu bila uspješna za crvene. Nakon Ponikvi i Udarnika saldo je ostao na nuli, a onda proigrali dečki u Kutini i uzeli puni plijen, tri boda s tri gola.

Protiv Moslavine nisu bili maksimalni što se pristupa tiče, previše je bilo nekonkretnih napada i nadigravanja. Domaćin je krenuo pun želje da svoju nezavidnu situaciju na tablici preokrene u svoju korist protiv jakog suparnika, pogotovo nakon teškog poraza u prošlom kolu od Zagreba.

Nadu su imali prvih pola sata jer već u šestoj minuti iznenadio je pogotkom Rekavić i zadao dodatne probleme Zelini, koja se uspjela vratiti u igru pogotkom Ovčara u 32. minuti, eto proradio je opet naš napadač, bilo je još par njegovih pokušaja na utakmici, kao i Borovčaka kojeg su posebno čuvali i često prekidali prekršajima, suđenim ili ne, tako da su u drugom poluvremenu u penetraciji iskočili igrači iz drugog plana.

 

Na odmor se otišlo sa 1:1, a u nastavku puno bolje izdanje Zeline, svježinu su unijeli Skupnjak i Peco,

čime je napad dobio na ubrzanju i konkretnosti, pogotovo s Pecom koji je 

dojmio svojom mirnoćom i točnošću.

U desetoj minuti drugog dijela pogodak je postigao obrambeni Palčić, potom vrla prilika Skupnjaka, koji je odlično odradio napad no zabrljao u završnici jurišavši sam na vrata iako mu je slobodan bio s lijeva Peco, koji je pred kraj utakmice potvrdio svoje iskustvo pogotkom za konačnih 1:3 i slavlje Zeline.

 

 

 

 

MOSLAVINA - ZELINA 1:3 (1:1
KUTINA -Športski park. Gledatelja: 80. Sudac: Beatović (Zagreb)
MOSLAVINA: Krizmanić, Kamenski (46-Zorko), Kraljević, Milinković, Turkalj, Grgić, Oršić, Rekavić, Cvrtila (60-Tomek), Barišić (65-Emini), Oliveira. TRENER: Dario Večerić
ZELINA: Jurić-Bare, Dugac (46-Peco), Gilanj, Palčić, Eterović, Mikulinec (90-Zmazek), Konjević (90-Podvorec), Sokić, Ovčar (88-Brajković), Borovčak. TRENER: Damir Biškup
STRIJELCI: 1:0 - Rekavić (6), 1:1 - Ovčar (32), 1:2 - Palčić (55), 1:3 - Peco (87)

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba